یادداشتهای MahdieFeizi (5) MahdieFeizi 1403/6/20 ازدواج بدون شکست: حل معمای ازدواج با تئوری انتخاب کارلین گلسر 3.9 4 به مجرد ها خوندن این کتاب رو توصیه می کنم🎈 طبیعتا هیچ کتابی کامل نیست اما این کتاب دید خیلی خوبی درباره شناخت خود و فرد مقابل ( برای ازدواج ) براساس پنج نیاز اساسی ( بقا، عشق و تعلق، ازادی، قدرت و تفریح) رو میده🌱 این کتاب براساس تئوری انتخاب هست و میتونه زاویه دید متفاوت درباره ازدواج بهتون بده. میشه گفت تقریبا نزدیک واقعیت 🌻✨ 0 9 MahdieFeizi 1403/6/4 طرز فکر؛ تغییر طرز فکر برای تحقق توانمندی ها کارل اس. دوک 4.8 1 این کتاب به معنای واقعی کلمه عالیه! توی این کتاب طرز فکر ثابت و طرز فکر رشد رو به وضوح توضیح میده. من از این کتاب یادگرفتم که هوش و استعداد چیز های ثابتی نیستن و ما می تونیم با تمرین و راهکار های درست هوش خودمون رو افزایش بدیم، چطوری به شکست هام نگاه کنم و ازشون استفاده کنم برای عملکرد بهترم. بدون شک این کتاب یکی از کتاب های تاثیرگذار زندگی منه ✨🌻🎈🌱 0 10 MahdieFeizi 1403/5/28 زیاد بهش فکر نکن نیک ترنتون 4.0 5 زیاد بهش فکر نکن اسم کتاب توصیف خیلی خوبی برای محتوای کتاب هستش. اگه غرق نشخوار فکری هستی با چاشنی استرس و اضطراب، این کتاب همون چیزی که می تونه کمک کننده باشه. به شرط اینکه راهکار هاش رو به طور عملی توی زندگی روزمره به کار ببری 🌱🌻 2 14 MahdieFeizi 1402/12/18 هنر "نه" گفتن دیمون زاهاریادس 3.1 3 این کتاب ابتدا اثرات و ریشه های « نه نگفتن » رو بررسی میکنه و در ادامه راه های کلی بیان میکنه و در آخر هم به صورت اختصاصی در زمینه های مختلف مثل نه گفتن به فامیل، نه گفتن به همسر، نه گفتن به فرزند، نه گفتن به خود، نه گفتن به همکار و ... راه های خوب و کاربردی رو بیان میکنه و بعد از کتاب باید شروع کنی به تمرین کردن برای اینکه مهارت نه گفتن رو یادبگیری🌿 من این کتاب رو به صورت صوتی در کست باکس با صدای علی عمرانی گوش کردم که فوق العاده خوانش خوبی داشتن🍃 در ضمن دو تا اپیزود « هنر نه گفتن » از پادکست « هلی تاک Hellitalk » هم فوق العاده میتونه مکمل خوبی برای این کتاب باشه ✨🍃 0 31 MahdieFeizi 1402/12/9 هنر همه فن حریف شدن در احساسات مارک براکت 3.4 9 اگه دنبال کتاب کاربردی میگردین که بتونی باهاش احساساتت رو مدیریت کنی، بدون شک این کتاب، همون کتاب! ✨🌿 2 39