یادداشتهای محمدحسین حسینی (4) محمدحسین حسینی 1403/2/28 ده بچه زنگی آگاتا کریستی 4.4 88 یک داستان کارآگاهی بدون کارآگاه... البته طبیعیه که مثل هر داستان کارآگاهی دیگهای خواننده خودش رو در جایگاه کارآگاه قرار میده تا قاتل رو پیدا کنه؛ اما این دفعه واقعاً شرایط پیچیده میشه! من که شخصاً نتونستم تا آخر داستان قاتل رو حدس بزنم 😅 پایان داستان هم آدم رو توی خماری رها میکنه؛ اینطوری که کتابو میذاری زمین و با خودت میگی: "عججججب! پس اینطور بود..." یک سریال هم به نام And Then There Where None از روی این داستان توسط شبکه BBC ساخته شده که اگه دوست داشتید میتونید تماشا کنید. 0 30 محمدحسین حسینی 1403/2/28 فرقه ی اسسین ها: جدا شده جلد 5 الیور باودن 4.0 1 خطاب به کسانی که بازی این مجموعه قبلاً تجربه کردن: این جلد متناظر با قسمت ۳ مجموعه بازی اسسینز کرید است؛ اما شخصیت اصلی داستان تماماً فرق میکند. بخش بیشتر این جلد روایتگر داستان زندگی "هیثم کنوی" (پسر ادوارد کنوی، شخصیت اصلی Black Flag) است و بخش بسیار کوچکی به "کانر"، پسر هیثم) اختصاص داده شده است. در حالی که در بازی دقیقاً برعکس این موضوع اتفاق میافتد؛ بخش بیشتر داستان مربوط به زندگی کانر و صرفاً چند سکانس اول به زندگی هیثم اختصاص یافته است. پس توصیه میکنم این جلد را حتماً بخوانید چون در هیچکدام از بازیها اینگونه به زندگی هیثم پرداخته نشده 👌 0 1 محمدحسین حسینی 1403/2/28 آئورا کارلوس فوئنتس 3.6 49 اهمیت این کتاب از آن جهت است که کل داستان به صورت دوم شخص روایت میشود؛ به همین خاطر ممکن است ابتدای داستان کمی گیجکننده باشد اما بعد از چند صفحه، به روایتگری آن عادت میکنید. توصیه میکنم اگر به مطالعه کتابهای متفاوت و با پایان باز علاقه دارید، حتماً این اثر رو مطالعه کنید! 0 1 محمدحسین حسینی 1403/2/28 اختراع هوگو کابره: سینما رمان برایان سلزنیک 4.1 14 سبک متفاوت و دلنشینی داشت؛ کشش داستانی فوقالعاده قوی و دوستداشتنی این کتاب شما رو با خودش به اعماق رویاهای شخصیت اصلی میبره و با اینکه کتاب حجیم و قطوریه ولی باز هم به سرعت میتونید پیش برید و از خط داستانیش لذت ببرید! 0 1