یادداشتهای علی قضاتلو (6) علی قضاتلو 1404/5/28 قلعه محافظان: حقیقت پنهان فاطمه مسعودی 3.9 21 یکی از کتابهایی که میتونه باقلم بسیاااار خفن و روون و تصویر سازی منحصر به فرد داستان و روایت های دینی رو روایت کنه...... 0 2 علی قضاتلو 1404/5/23 مردهای مرز شرقی سجاد خالقی 4.3 6 کتابی نوشته شده به سبک قجری که پیرامون حمله کمپانی هند شرقی (بریتانیا) به مرز های شرقی ایران در زمان شاهان بی کفایت قاجار نوشته شده ... از کلمات نسبتا کهن در جملات استفاده شده که توصیه میکنم پیش زمینه لغوی داشته باشین یا در صورت مواجهه حتما سراغ معنی کلمات باشین که در روند داستان به مشکل نخورین 0 5 علی قضاتلو 1404/5/22 پنج داستان جلال آل احمد 4.0 1 کتاب سنگینه و از کنایه و استعاره زیاد استفاده شده اگر داستان ها براتون نامفهوم بود حتما از کسانی که خوندن سوال بپرسین🪽 0 5 علی قضاتلو 1404/5/22 تولد در لس آنجلس بهزاد دانشگر 4.1 60 این کتاب نه تنها اطلاعات خیلی کلیدی از قرآن و احادیث بهتون میده نکاتش درباره زندگی در آمریکا و مهاجرت ، خیلی دیدتون رو عوض کنه🌱 0 2 علی قضاتلو 1404/5/22 شکار هیولا محمد سرشار 3.9 26 یکی از بهترین کتاب هایی که تو نوجوانی خوندم 0 1 علی قضاتلو 1404/5/22 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: معرفت شناسی، انسان شناسی، جهان شناسی، خداشناسی جلد 1 محمدحسن وکیلی 4.7 12 باید با دوره مطالعه شود 0 0