یادداشتهای هستی جمالی (7) هستی جمالی 3 روز پیش ساده، مثل پرواز کوری لئوناردو 3.3 2 این کتاب بیان داستان از زبان حیوانات است توی این کتاب کاسکو به ما نشون میده که ما نباید ناامید باشیم و همیشه باید امید وار باشیم و برای هدف مون تلاش کنیم من از این جمله که در پشت کتاب نوشته بود خیلی خوشم اومد که میگه گاهی پرواز یعنی مطمن شوی که پا هایت روی زمین است من از این جور کتاب های طولانی خوشم نمیاد چون اخرش خسته کننده میشود این کتاب 293 صفحه داشت 0 0 هستی جمالی 3 روز پیش یک دقیقه بعد از نیمه شب سارا کروسان 4.0 20 این کتاب در مورد پسری است که یک برادر بزرگ تر از خودش دارد و یک مادر پدرش در دوران کودکی جو را رها کرد ورفت وحالا جو با مادرش زندگی میکند چون پدر ومادرش از همدیگر طلاق گرفته اند و جو هیچ خاطره ای از پدرش به یاد ندارد ودچار ادرار های شدید و چند بیماری دیگر شده است در کل این کتاب هیجانی زیاد است و نوجوانان این کتاب رو دوست دارند 0 1 هستی جمالی 4 روز پیش طعم سیب زرد ناصر یوسفی 3.4 9 در این کتاب از پسری بنام سینا نام برده شده است که در کودکی پدر سینا به دلیل رها کردن او سینا دچار مشکل میشود برای مثال اظطراب و ادرار و غیره حالا سینا با مادرش زندگی میکند و سینا هیچ خاطره ای از پدرش به یاد ندارد و سینا شخصیت مهم داستان است به نظر من این کتاب هست خواندنی و جذاب حتما بخونید 0 1 هستی جمالی 6 روز پیش این کتاب را ممنوع کنید آلن گرتز 4.2 61 من این کتاب رو دوست داشتم چون پر از هیجان و لذت بود وبرای سن نوجوانان مناسب بود و این کتاب درموردیک کلاس چهارمی بود وعشق زیاد به کتاب وبه نظرم هرکی این کتاب رو بخونه پشیمون نمیشه من که کتاب رو دوست داشتم 0 0 هستی جمالی 6 روز پیش در یک ظهر داغ تابستان دختری از بصره آمد جمشید خانیان 3.2 16 من متوجه منظور شاعر نشدم که میگوید از داز ناز راز وهمینطور عدد هایی رو که توی هر صفحه اورده ومنظورش از x این کلمه رو که اورده بود من از این جور کتاب ها که منظور شاعر رو متوجه نمیشم خوشم نمیاد 0 0 هستی جمالی 6 روز پیش رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.9 23 من این کتاب رو خیلی دوست داشتم و از خواندنش لذت بردم چون واقعا از ادم هایی که زندگی ساده ای دارند خوشم میاد مثل رونی و رونی نه تنها یک دختر برای پدرش بود بلکه یک مادر هم بود و من این جمله رو خیلی دوست داشم از رسیدن نفرت به عشق مثلا این که من در دوران ابتدایی از درس نفرت داشتم ولی الان راهنمایی عاشق درسم 0 1 هستی جمالی 1404/5/6 انجمن یوزهای شریف حمید اباذری 3.7 10 نکات ضعف این کتاب این بود که نویسنده از لغاتی استفاده کرده بود که متوجه منظور نمیشدم و هرچه به اخر رای کتاب نزدیک میشدم برام کسل کننده تر میشد نکات قوت این کتاب این بود که به ما چیز های زیادی یاد میدهد مثل غذای یوزپلنگ ها و محل زندگی شان و در کل این کتاب برای کسانی که علاقه به حیوانات و مخصوصا به یوزپلنگ ها داشته باشه کتاب خوبی است ومن به این کتاب از شماره 1تا5 شماره ی 3 رو میدم 1 0