یادداشتهای علیرضا عطائی (7) علیرضا عطائی 3 روز پیش قصه های پندآموز بوستان و گلستان مهدی علمی دانشور 4.9 2 کتابی آموزنده و زیبا با تصویر های زیبا خوراک شب های بی خوابی 0 0 علیرضا عطائی 3 روز پیش از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 190 کتابی فوق العاده و خودنویس از سردار بزرگ ایران شهید حاج قاسم سلیمانی را به شما معرفی میکنم و پیشنهاد می کنم حتما آن را در قفسه های کتاب های خود داشته باشید 0 0 علیرضا عطائی 3 روز پیش سربلند محمدعلی جعفری 4.1 6 کتابی از شهید سر افراز محسن حججی 0 0 علیرضا عطائی 3 روز پیش حضرت مهدی (عج) مهدی وحیدی صدر 5.0 2 بسیار کتاب آموزنده ای است. 0 0 علیرضا عطائی 3 روز پیش حکایتهای کمال: شهر فرنگ جلد 3 محمد میرکیانی 4.0 1 کتابی جذاب پر از خاطره های دل نشین 0 0 علیرضا عطائی 3 روز پیش تن تن و سندباد محمد میرکیانی 4.0 79 این رمان دارای صلاحیت مقام معظم رهبری است و استاد میر کیانی خیلی روان و دل نشین این کتاب را نوشته اند. من از همه ی شما میخواهم این کتاب را تهیه و حتما با دقت بخوانید. 0 0 علیرضا عطائی 3 روز پیش قصه ما مثل شد: صد و ده قصه مثل برای نوجوانان جلد 3 محمد میرکیانی 4.2 3 این کتاب کتابی آموزنده برای جوانان و نوجوانان است که آنان را با ضرب المثل های قدیم ایرانی آشنا میکند. 0 0