یادداشتهای عماد ایراندوست (3) عماد ایراندوست 1403/5/14 تبارشناسی اخلاق (یک جدل نامه) فریدریش ویلهلم نیچه 4.4 5 اولین کتابی بود که از نیچه میخوندم و واقعا بعضی جاها بهم سر درد میداد ، تا یادداشت برداری نکردم هیچی ازش نفهمیدم. اما خود کتاب در توضیح برخی مفاهیم فراسوی نیک و بده. البته میشه کاملا مستقل از کتاب های دیگه هم مطالعه ش کرد. جستار اول به تاریخ پیدایش مفاهیم نیک و بد در اخلاق ، جستار دوم به مفهوم گناه و وجدان و جستار سوم در مورد زهد و معنای متفاوت آن برای فیلسوف بود. کلا ارزش وقتی که پاش گذاشتم رو داشت. 0 0 عماد ایراندوست 1403/4/22 گرگ دریا جک لندن 4.5 5 این کتاب روابط اخلاقی و فضیلت های اجتماعی رو در یک محیط نسبتا آرمانی (اول یک کشتی شکار سگ ماهی و بعد یک جزیره ی دور افتاده) بررسی میکنه، که اجداد و نیاکان ما در نمودار اخلاقی ما کجا جا می گیرن. آیا این اراده ی قدرت و اخلاق اربابی که میگن در عمل چطور نمایان میشه؟ که نمایشش به عهده ی ناخدای ماتریالیست کشتی ، ولف لارسن گذاشته شده. 0 0 عماد ایراندوست 1403/4/9 نصف النهار خون یا سرخی غروب در غرب کورمک مک کارتی 3.8 9 نمیدونم چقدر از داستان رو فهمیدم، ولی کوتاه بگیم، فقط به تصویر کشیدن هنرمندانه ی خشونت بود، بر خلاف وسترن های کلاسیک، که روایت شخصیت بلوند ، کوسه، جذاب،منصف و به طرز رمانتیکی ماهر در هفت تیر کشیه، برعکس این کتاب داستانیه که اگه سالم هستید احتمالا سر خوندن صفحات قتل،غارت،تجاوز،مرده بازی، نسل کشی اذیت می شید و جذابیت هنری کتاب به همینه. 0 6