یادداشتهای مریم نجفی (3) مریم نجفی 1402/2/24 مثل بیروت بود زهرا اسعدبلنددوست 4.3 65 کتابی امنیتی در مورد سپاه پاسداران و نقش منافقین در خرابکاری های ایران .ادامه ی کتاب من چایت را شیرین میکنم هستش .اوضاع ایران به خاطر اعتراضات آشفتست و منافقین تلاش میکنن از این آب گل الود ماهی بگیرن و یک سری اتفاقاتو تو ایران رقم می زنن ...این که موفق میشن یا نه باید کتابو بخونین . در کل کتاب جذابیه،بیشتر از جلد اولش دوسش داشتم 0 1 مریم نجفی 1402/2/6 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 104 یه کتاب با موضوع اجتماعی و فوق العاده عالی👌 در مورد دختری فعال هستش که هم تو دانشگاه هم کارهای اجتماعی موفقه.وقتی ازدواج میکنه با یه سری چالش روبه رو میشه .اخلاقای شوهرش،خانواده شوهرش و بچه داری و...از این که فعالیتای سابقشوکنار گذاشته بود ناراحت بود از اون طرفم خوب نمی تونست به بچه هاش برسه وشوهرش و بچه هاشو مقصر وضع موجود می دید ...تا اینکه یاد میگیره بین کار و زندگی شخصیش تعادل برقرار کنه .این کتابو به خانمایی که ازدواج کردن،مادرها،خانمای شاغل،فعال فرهنگی و.....توصیه میکنم 0 1 مریم نجفی 1402/2/6 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 138 سلام من این کتابو خوندم .خیلی خوبه .به نکات خوبی در مورد کار تربیتی ،روش کار معلم و بزرگ ترا با کودکان و نوجوانان اشاره کرده .همچنین به طور غیر مستقیم در مورد روش های دوست یابی و کارهایی که دو تا دوست بایددر دوستیشون رعایت کنن توضیح داده. 0 2