یادداشتهای محمد جبلی (8) محمد جبلی 1403/11/16 قصه های امیرعلی ۱ جلد 1 امیرعلی نبویان 4.3 20 من نسخه صوتی این کتاب رو گوش دادم، نثر ساده و روان به همراه صدا و لحن آرامش بخش جناب نبویان شنیدن این اثر رو لذت بخش تر کرد 0 3 محمد جبلی 1402/12/5 پژوهشی درباره امام مهدی (ع) سیدمحمدباقر صدر 4.3 9 کتاب رو امروز تموم کردم کتاب مختصر و جمع و جوری که مطالب دقیقی رو درباره حضرت حجت مطرح میکنه که پاسخ سوالات خیلیاست و منطقی و متقن بودن مطالب کتاب واقعا قابل تحسینه به کسایی که تفکر دینی و مهدوی دارند پیشنهاد میکنم مطالعه کنن 0 5 محمد جبلی 1402/4/25 تسلی بخشی های فلسفه آلن دوباتن 3.9 50 هر فصلش خواننده رو با ابعاد تازه ای از افکار و رفتارهاش آشنا میکنه که قبلا براش ناشناخته بود اما بعد خوندنش معنی تازه ای پیدا کرد بسیار خواندنی و دلنشین بود 0 1 محمد جبلی 1402/1/22 چگونه با پدرت آشنا شدم؟ مونا زارع 3.0 23 من نسخه صوتی این کتاب رو شنیدم کتاب پره از لحظات طنز بانمک که احساسات دخترانه و روحیه ماجرا جویانه نویسنده توش موج میزنه و پایان بندیش جذابیتش رو چندبرابر میکنه کتابیه که قطعا با بعضی قسمتاش قهقهه میزنید، من لذت بردم و توصیه میکنم خوندنشو 0 23 محمد جبلی 1401/10/14 در انتظار کدام منجی؟ مژگان آهنگرداوودی 4.5 1 به کسایی که تفکر دینی و اعتقاد به مسئله منجی و امام زمان دارن بشدت توصیه میکنم این کتاب رو بخونن حقیقتا نوع نگاه به ظهور و امام عصر رو باز خوانی میکنه و از تحریفات و اضافات با دلیل و منطق استوار پالایش میکنه، منکه واقعا لذت بردم و نور حقیقت و هدایت رو از سطر، سطر این کتاب دریافت کردم. من کتاب رو تو اپلیکیشن طاقچه خوندم. 1 25 محمد جبلی 1401/10/12 باران باش نه تگرگ هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 3.0 1 یه کتاب جمع و جور درباره صفت "لطیف" خدا ازون کتابا که هردفعه برداری دو سه صفحشو بخونی آرامش یه موعظه درونی رو به آدم میده 0 16 محمد جبلی 1401/9/12 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 98 کتاب ساده که وقتی شروع به خواندن میکنی انگار انشای یک بچه دبستانیست اما در عین حال عمیق شاهکار صمد بهرنگی 2 22 محمد جبلی 1401/9/7 دائو ده جینگ لائوتسه 4.2 18 دریچه ای نو نسبت به جهان و موجودات و انسان رو باز میکنه و روی کلمه به کلمش باید عمیق شد 0 16