یادداشتهای Orlando Liyubov (10) Orlando Liyubov 3 ساعت پیش مسخ و درباره مسخ ولادیمیر ناباکوف 3.8 115 البته بیشتر بخاطر توضیحاتی که نابوکوف نوشته، بعد از خواندن آن بود که شروع کردم به دقت کردن به جزییات داستان، به فهم بازیهای نویسنده ها و جاشویی اقیانوس داستانها، 0 2 Orlando Liyubov 3 ساعت پیش اتحادیه ی ابلهان جان کندی تول 3.4 74 شاید برای من اینگونه است، اما احساس میکنم ابلهان این دنیای تول، روشنفکران دنیای مدرن لیبرال هستند... 0 0 Orlando Liyubov 3 ساعت پیش کلکسیونر جان فولز 3.4 56 عشق چقدر میتواند خودخواهانه باشد؟ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 Orlando Liyubov 6 روز پیش نژاد دیوید مامت 4.5 1 نمایشنامه ای که باعث شد بیشتر از مامت بخوانم 0 1 Orlando Liyubov 6 روز پیش دل تاریکی جوزف کنراد 4.2 10 شاید بتوان گفت یک ادیسه امریکایی 0 2 Orlando Liyubov 6 روز پیش متافیزیک جنگ یولیوس اوولا 5.0 1 کتابی ارزشمند در خصوص فهم سلحشوری و ارزش شجاعت 0 2 Orlando Liyubov 6 روز پیش فرهنگ شیطان دوزبانه آمبروس بیرس 5.0 1 بیگناه: کسی که پلیس هنوز او را دستگیر نکرده است 0 0 Orlando Liyubov 6 روز پیش مسلسل چی ها رابرت وستال 4.0 1 داستانی بلند از کوششی برای مرد شدن کوچک ترها، داستانی که در آن عشق،انسانیت و نوعدوستی کودکانه بر تندروی و جهانبینی بزرگترها پیروز میشود. 0 0 Orlando Liyubov 6 روز پیش کوری ژوزه ساراماگو 4.0 181 زمانی که خطرناکترین دشمن یک کور حرفه ای میشود. 0 0 Orlando Liyubov 6 روز پیش ظلمت در نیمروز آرتور کستلر 4.3 18 فلسفه انقلابی در اصل فقط وسیله ای برای تحکیم دیکتاتوری بود 0 0