یادداشتهای فاطمه علمدار (5) فاطمه علمدار 1404/3/13 خنده ی لهجه ندار فیروزه جزایری دوما 2.8 4 چندین جا سانسور داشت. طنزش در بعضی قسمتها خوب بود و در کل شبیه خاطره گویی.های بامزه بود. 0 0 فاطمه علمدار 1404/3/10 من عاشق امید شدم زهرا نیککار 4.0 6 دلیل اینهمه تعریف و استقبال رو متوجه نشدم، من که دوسش نداشتم و ترجمه ش هم اصلا خوب نبود. 0 0 فاطمه علمدار 1404/1/19 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 283 موضوعش جذاب و جدید بود. داستانشم قشنگ بود، البته جای پرداخت بیشتری داشت. جاهایی تکرار مکررات داشت و میتونست کوتاهتر باشه حتی در حد نصف کتاب! 0 0 فاطمه علمدار 1403/10/19 9 نوامبر کالین هوور 3.7 48 دلیل اینهمه تعریف و تمجید از کتاب رو متوجه نشدم! شبیه داستانهای اینترنتی سطحی نوجوون پسند بود تا یه رمان حرفهای و واقعی! و پر از موارد ضداخلاقی و ضدفرهنگی و عادی جلوه دادن و جا انداختن ضدارزشها! دو سوم کتاب خسته کننده و روتین و یک سوم آخر تاحدی کشش دار و روان. ولی درکل حیف وقتیه که بذاری برا این کتاب! 0 2 فاطمه علمدار 1403/4/24 پر شارلوت مری ماتسن 3.7 24 نمیدونم چرا خیانت و تشویق به خودکشی باید عاشقانه و مورد تحسین باشه!! با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0