یادداشتهای ستایش مقدم (4) ستایش مقدم 1404/1/3 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 162 بررسی رمان قمارباز قمارباز یکی از هیجانانگیزترین رمانهای داستایوفسکیه که توش وسوسهی قمار، عشق، و سرنوشت دست به دست هم میدن. الکسی، یه معلم فقیر، تو عشق پولینا غرقه و همزمان به دنیای قمار کشیده میشه، جایی که برد و باخت مثل یه چرخهی بیپایان آدمو درگیر میکنه. توی این داستان، همه دنبال پول و قدرتن، ولی آخرش میفهمیم که نه عشق، نه پول، و نه حتی بردن توی قمار، همیشه اون چیزی نیست که انتظارشو داریم. یه داستان پر از هیجان، حرص، و بازیهای روانی که نمیذاره راحت زمین بذاریش! 0 0 ستایش مقدم 1404/1/2 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 174 کتاب خیلی طولانی نیست و من تو ۳ روز تمومش کردم داستان جالب و جذابی داشت که من همین انتظار رو از همینگوی داشتم و دارای پایان غم انگیز بود 🥲🤍 0 0 ستایش مقدم 1403/11/21 تنهایی در ازدحام واقف سلطانلی 2.5 1 تا الان این امتیازو میدم به دلایل زیر : ❌️ خیلی قلم روونی نداره ❌️ اولش تو ابهام میمونه آدم نمیفهمه چی به چیه 😵💫 ❌️ و اینکه از یجای داستان میپره یه جای دیگه 😞🤣 نمیدونم شاید من اینجوری حس میکنم ✅️ داستان احساسی و آموزنده ای تا اینجا داشت 🙃💔 در کل من خیلی دوسش ندارم ولی میخوام تا آخر بخونم چون نمیتونم نیمه ی راه ولش کنم 😅🧡✨️ ولی ارزش خرید نداره پ.ن: منم از دوستم قرض گرفتم | به نظرم کلا نخونید این کتابو باز آخر سر که تموم شد یه ریویو ی کامل میزارم براتون 💖✨️ بعد از اتمام کتاب : چون نمیشد ۲ تا پست برای یک کتاب بزارم ویرایش کردم و ادامه شو اینجا نوشتم 🌸✨️ کتاب خوبی نمیتونمم بگم بود اصلا باهاش ارتباط نگرفتم و به زور اینکه تموم بشه خوندمش ، داستان پیچیده ای نداره ولی نویسنده خیلی پیچیدهش کرده برای من جالب نبود 🙃 0 0 ستایش مقدم 1403/10/18 آنی شرلی در خانه ی رویاها لوسی مود مونتگمری 4.7 36 بهترین،زیباترین ، خوشگل ترین ، ماهترین کتابیه که تاحالا خوندم ❤️ 0 0