یادداشت فصل کتاب
1403/3/4
روایتی گیرا از زندگی ادمین کانال داعش در ایران... عنوان کتاب به تنهایی اونقدری جذاب هست که بی تردید کتاب رو برای مطالعه انتخاب کنید اما بعد از عنوان می رسیم به محتوا.. محتوای کتاب هم خوب و تمیز بود. زنی که تشنه محبت بود و این کمبود محبت آن را به چه مسیری برده بود.. یکی از نقاط ضعف اصلی مدینه کم و ناقص بودن اطلاعاتش بود و برخورد های احساسی که از نبود اطلاعات درست سرچشمه می گرفت و در کتاب نتیجه این رفتار به خوبی ترسیم شده بود.. حقیقتا بعد از مطالعه کتاب فهمیدم دشمن شناسی خیلی خیلی مهمه، در واقع از نون شب واجبتره ..ای کاش در مدارس ما واحدی هم با نام دشمن شناسی تدریس می شد. کتاب تصویر خوب و درستی از مامورین اطلاعاتی در اختیارتون می گذاره.. برای خود من اشراف کامل اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) خیلی جذاب بود و خیلی از صحنه های کتاب غافلگیر شدم. تصویر سازی اطلاعات جغرافیایی سرزمین افغانستان در کتاب کامل بود و باعث جذابیت بیشتر مطالعه می شد. ترسیم حقیقت تلخ پشت پرده داعش و نگاه این گروه تکفیری به زن در کتاب خیلی خوب ترسیم شده بود. بی صبرانه دوست دارم با سرکار خانم فائقه میرصمدی درباره کتابشون گفتگو کنم.