یادداشت مریم مهدی زاده

آخرین نشان مردی
        آخرین نشان مردی، اثر دیگری از خالق مجموعه آبنبات هاست.
داستان آخرین نشان مردی مثل مجموعه آبنبات ها در دل یک خانواده شکل گرفته است. خانواده ای گرم و صمیمی که روزهای تلخ و خوش زندگی را در کنار هم می گذرانند. 
تفاوت اساسی این کتاب با مجموعه آبنبات ها شوخی های تقریبا تمیز آن است. در مجموعه آبنبات ها با شوخی های بی ادبانه و جنسی زیادی رو به رو بودیم و همین موضوع آن مجموعه را بسیار خنده دار تر کرده بود ولی از آن شوخی ها در این کتاب خبری نیست.
به نظرم بر خلاف آبنبات ها می شود این کتاب را به دیگران هم توصیه کنم تا بخوانند.
برایم جالب است بدانم نویسنده ای که می تواند تمیز شوخی کند و طنز تقریبا عفیفی از کار در بیاورد و در دل داستان پیش ببرد، چرا اصرار به شوخی های خارج از ادب دارد.
      
47

3

(0/1000)

نظرات

دقیقاً👌 جالب اینکه خیلی اوقات اون شوخی‌ها کمکی به پیشبرد داستان نمی‌کنه و حتی لبخند رو هم از لبان محو می‌کنه. مخصوصاً تو جلد آب‌نبات نارگیلی خیلی از شوخی‌ها  خارج از ادب  و حتی غیرواقعی بود!  من واقعاً تعجب کردم چطوری این کتاب مجوز گرفته! واقعاً نویسنده در این حد قوی نباید در داستان‌نویسی درگیر شوخی‌های مبتذل و سطح پایین بشه. در جلد اول هم این شوخی‌ها رو می‌دیدیم. اما هر چی جلوتر رفتیم در جلدهای بعدی نه تنها شوخی‌ها کم نشد، بلکه بیشترم شد! 

سریال پدر و پسری  کار خوبی بود  که  براساس کتاب آخرین نشان مردی  ساخته شده.

1

بله در جلدهای بعدی بیشتر شد چون راوی بزرگتر شد و هر چه راوی بزرگتر شد دست نویسنده برای شوخی های بیشتر و  البته سخیف تر باز شد.
وقتی می شود بدون بی ادبی یا دست انداختن کسی یا بی احترامی خندید چرا باید به شوخی های نادرست برای خنداندن آدم ها  متوسل شد!!!

1