یادداشت زهرا باغبانی
1402/11/18
بزرگترین وجه تمایزش این بود که کاملا پختگی قلم نویسنده نسبت به جلد اول حس میشد. و نسبت به جلد اول از اون فانتزی و مسخرگی درآمده بود. البته همچنان به نظرم بخش هایی از آن خیلی اغراق آمیز بود شروعش هم دوست نداشتم تا صحفه ۱۰۰ الی ۱۵۰کتاب به زور خوندم آن هم چون اصولاً از نصفه رها کردن کتاب بدم میاد و گرنه کشش و جذابیتش کم بود و خیلی رو مخ. اما بعد کشمکش داستان که شروع شد ،جذاب شد و افتادن داستان در لایه های هیجان و ترس قشنگ بود و میخ کوبم کرد. البته خیلی نتونست حس های ترس و ناراحتی و بهم القا کنه مخصوصا مرگ سارا حس غم رو نگرفتم از نوشته اش ولی توصیفاتش خوب بود. اون صد صفحه چند روز کشید ولی مابقی سریع نصف روزه خوندم. در ضمن امیدوارم در جلد سوم خبری از تهوع نباشه دیگه حالم از این کلمه بهم میخوره خیلی هی تکرارش میکنه🤢😑
1403/3/29
نظرتون قابل احترامه اما اگه نتونستید باهاش ارتباط بگیرد نشون از درک نکردن حس و حال کتابه این رو می گم چون دلیل دارم من خودم پدر من هم مثل پدر شخصیت اصلی داستانه منظورم اینه که کامل درک کردم حال یه دختر سردار سپاه رو همین طوریه و کاملا برام درک شده است شاید چیز هایی که من تو سال های زندگیم نتونستم بگم این خانم به خوبی گفتن درکتون رو ببرید بالا
1403/3/30
عزیزم درک کردن کتاب با تکنیک های نویسندگی به کار برده شده در کتاب خیلی فرق میکنه😊 با احترام ولی شما اصلا متوجه نشدید من چی و نقد کردم.
1403/3/30
شما گفتید کتاب رو به زور خوندم. جذابیت نداشت و رو مخ بود. من از این نظر گفتم که حتی صفحات اولش هم اینطور که شما گفتید نبود!
1403/3/30
درسته که نویسنده خیلی توصیفات در داستان به کار برده ولی این دلیل بر فانتزی بودن یا صورتی بودن کتاب نیست و به نظر من قشنگ ترش هم کرده.👌🏻 کسی که این نوع توصیفات رو دوست نداره نباید بره جلد دوم کتاب رو هم بخونه 😐😑 واقعا شما جلد ۳ و ۴ رو به هیچ عنوان نخونید. مخصوصا جلد ۴ رو. چون به گفته ی خودتون از اسم و توصیفاتی که نویسنده ی محترم درباره حال بد یا تهوع نقش اصلی میکنه حالتون بهم میخوره.🙄 هر جلد این مجموعه خدا میدونه که چقدر براش زحمت کشیده شده پس نباید انقدر معذرت میخوام با پررویی راجب کتاب و توصیفات خانم بلند دوست نظر بدید.😒
1403/3/30
من نمی دونم که شما چند سالتونه ولی من سنین مختلفی رو دیدم که کتاب رو خوندن و دوست داشتن. از نوجوون ۱۳، ۱۴ ساله تا یه خانم ۴۰ ساله. و حتی مامان بزرگ یکی از دوست هام هم خونده بودش... در هر صورت سلایق متفاوته ولی دلیل نمیشه که به کتاب و نویسندش توهین بشه😒
1403/3/30
اول اینکه چرا ۴ ستاره دادین؟ طبق گفته های ش ما ۱ ستاره هم زیادشه در صورتی که این کتاب وافعا جذاب بود و بنظرم شما اگر ژانر هیجانی، عاشقانه، جنایی دوست نداری نباید بری سراغ اینجور کتابا... بعدم از شما یه خواهش دارم لطفا جلد سه و چهارش رو نخونید! چون میاید و اینجا حرف هایی میزنید که شاید کسی که قصد خوندن داشت نخونه در صورتی که اگر میخوند خوشش میومد... و اینکه یکم برای نویسنده احترام قائل باشی به هر حال زحمت کشیدن... و نکته ی آخر اینکه خانم بلند دوست خیلی قلمشون خوبه و این مشکل شماست که درکش نمی کنی
1403/3/30
و اینم بگم که من و دوستام هممون این سری کتاب ها رو خوندیم و بینمون هم که برونگرای مطلق مثل خودم و درونگرای مطلق هم هست پس نمی تونید بگید که من درونگرا یا برونگرا هستم و اصلا به روحیاتم نمی خوره... چون به روحیات ما خورده... و اینکه گفتم لطفا حداقل برای زحمات نویسنده ارزش قائل باشید و لطفا به راحتی رای دیگران رو از یه کتاب نزنید و اگر بهش ۴ ستاره دادید یعنی خوب بوده و نیازی به این نبوده که شما یه متن بلند بالا بنویسید و فقط بدی های این کتاب رو بگید(خوبی هایی هم گفتید) پس اگر دارید نقد میکنید لاقل انقدر بهش رای ندید...
Helma agababaei
1403/3/29