یادداشت فرفری موی غزلساز
1403/10/2
اسم اصلی این کتاب، the test هست و توسط نشر خوب با عنوان بیدارخوابی چاپ شده. ترجمه بسیار روون و عالی بود. صفحات کتاب کمه و میتونین توی یه روز هم تمومش کنین. من روند داستان رو دوست داشتم. کاملا پرتعلیق بود و شما رو به خوندن صفحات بعدی و ادامهی داستان ترغیب میکرد. دلیل کم کردن یه ستاره، این بود که به نظرم انتهای داستان کمی گنگ بود. دلیل رفتار و افکار حیدر رو توی صفحات آخر متوجه نشدم. خلاصهی داستان بدون اسپویل: داستان در مورد مهاجری به نام حیدره که برای شهروند شدن، باید آزمون بده. در ابتدا، شما فکر میکنین که این ازمون شامل چند تا سوال چهار گزینهایه. ولی در حقیقت، حیدر توی یه شبیهسازی قرار گرفته و تکتک انتخابهاش، توی امتیازدهی و قبولیش تاثیر داره. آیا حیدر موفق میشه این ازمون شبیهسازی رو با موفقیت پشتسر بذاره؟ 📌 امتیاز در گودریدز: ۳.۸۳
1403/10/22
چقدر نظر جالبی دارید در موردش🥲 برای من اینقدر کتاب بدی به نظر میرسید که هیچ وقت فکرنمیکردم برای کسی خوب باشه
1403/10/22
کجاهاشو دوست دارید؟😍 من به شخصه به نظرم رسید که یک بخش های خیلییییی عمیقی داره که پیام های خوبی رو در مورد کشور خودمون نمیرسونه به خاطر همین حس خوبی نداشتم وقتی تمومش کردم با این حالی که مثلا از فرایند تست درس بزرگی گرفتم @ferferimoo
1403/10/22
من توی کتاب جایی ندیدم که نوشته باشه حیدر ایرانیه. فقط نوشته بود از خاورمیانهست. توی کتاب زبان اصلی اشاره شده که ایرانیه؟ عملکرد و واکنشهای انسان خیلی پیچیده و غیرقابل پیشبینیه. فرایند تست برای منم جالب بود ولی از اون جالبتر، این بود که فکر میکردن تموم متقاضیها عملکرد مشابهی دارن و طبق اون امتیاز میدادن. اما حیدر عکسالعمل متفاوتی انجام داد و همه رو شوکه کرد. کاری کرد که همه دستپاچه بشن و ندونن باید چی کار کنن. @Khazar
فرفری موی غزلساز