یادداشت Hengameh

واقعیتش من خیلی بعد از خوندن کتاب فکر کردم که چطوری نظرم رو بگم و اینکه چطوری بیان کنم که اسپویل نشه اما امکان داره یکم اسپویل داشته باشه😅 درکل این کتاب نویسنده، ژانرش همه چیزش برام تازگی داشت چون زیاد طرفدار کتاب های غمگین و ناراحت کننده نیستم. آخرش رو واقعا نفهمیدم نمیدونم چرا😂😅 و فکر میکنم پایان بازی داشت یا نمیدونم شاید چون داشتم با تصوراتم جلو میبردمش نتونستم بفهمم چی شد یه سری سوالات هم برام پیش اومد که تا آخر کتاب بهش نرسیدم مخصوصا درباره شهر پ ولی درکل واقعا میتونم بگم قلم نویسنده و داستانش رو دوست داشتم درد رو میتونست نشون بده و حتی من تویه بعضی قسمت ها مخصوصا آخرای کتاب گریهام گرفت و از اینکه تصور میکردم که چی شده موهای تنم سیخ میشد و میگفتم چطور ممکنه ادمیزاد همچین کاری با هم نوعش بکنه و حتی به نوزاد هم رحم نکنه و چیزی که بیشتر باعث جذابت و ترسناک بودنش شده اینکه براساس واقعیت بوده و واقعا در تاریخ این اتفاق افتاده. خیلی جالبه هر کشوری با توجه به شرایطش یه زمانی شاهد قتل عام های وحشتناک بوده🥲 خلاصه اینکه واقعا هنوزم اینطوریم که چی شد؟ حس میکردم داستان ادامه داره یعنی باید داشته باشه، که من به نتیجهای برسم اما بازم نمیدونم
حنا دروی