یادداشت دخترخونده‌ی‌کالین‌هوور:)

It Ends with Us
        یادمه اولین باری که این کتاب رو خوندم پر از حس خوب و هیجان و عشق و لبخند بود برام. اما دفعه‌ی دوم یه درد عمیقی به این احساسات اضافه شد که با هردفعه خوندن بیشتر به روحم رخنه می‌کنه و با تموم وجودم سنگینی‌ش رو احساس می‌کنم. من با این کتاب و شخصیت‌هاش، لحظه به لحظه زندگی کردم و با وجود همه‌ی نظرات گسترده‌ و متفاوتی که درباره‌ش هست، تا ابد موردعلاقه‌ی منه و خواهد بود. نمی‌دونم برای بار چندم خوندمش و یا قراره بخونم، این اثر یه گوشه‌ای از قلبم جا خوش کرده و احساس همدردی که با شخصیت‌هاش دارم تکرار شدنی نیست.
تجربه‌ی خوندن متن کامل و زبان اصلی این کتاب، خیلی خیلی لذت بخش تر از دفعات قبلی بود و بازخوانیش همراه دوستم این لذت رو چندبرابر کرد. اگه این امکان وجود داشت، قطع به یقین بیشتر از ۵ ستاره به این کتاب می‌دادم 🌟
____________________________________________
راجب فیلمش؛
قصدم از اول این بود که ببینم و لحظه به لحظه مقایسه و نقد کنم،  ولی بعد از حدود نیم‌ساعت متوجه شدم که نمیشه این رو فیلمی ساخته شده بر اساس این کتاب دونست که بخوایم تفاوت‌هاشون رو بگیم. در واقع فیلمی هست که میشه یکسری شباهت‌های کلی با این کتاب ازش پیدا کرد. موضوع و مفهوم اصلی کتاب و فیلم کاملا یکیه، ولی باهم فرق دارن، جزئیات باهم فرق دارن، اتفاقات فرق دارن، روند داستان و فیلم فرق دارن... پس لازم نیست نگران این باشیم که قراره تصورات ما از کتاب با دیدن این فیلم تغییر کنه، چون میشه گفت دوتا چیز جدا از همن. فیلم‌های اقتباسی دیده بودم که وقتی بعدش کتابش رو خوندم، یکسری جزئیات یا اطلاعات اضافه‌تر داشت، یا فیلم نسبت به کتاب خلاصه شده بود. ولی راجب این یه مورد بخصوص، علاوه بر این تفاوت خیلی آشکاری بین نسخه‌ی اصلی و ترجمه‌ش وجود داشت، تفاوت خیلی زیادی هم بین کتاب و فیلمش هست! یعنی اصلا جزو اون دسته از آثار نمی‌تونه به حساب بیاد که کسی بخواد فیلمش رو ببینه و از خوندن کتاب صرف نظر کنه. برعکسش می‌تونه اتفاق بیوفته. اگه کسی کتاب رو بخونه و فیلمش رو نبینه چیزی رو از دست نمیده، ولی اگه بخواد فیلمش رو ببینه و بگه خب، چرا دیگه کتابش رو بخونم؟ داره تقریبا همه چیز رو از دست میده.
حالا جدا از این نظرات و نقدهای تیز، درکل برخلاف تصوری که داشتم، بخاطر انتخاب بازیگرها و این حرفا که فکرمی‌کردم من قراره ازش خوشم نیاد و با دیدنش اشتباه می‌کنم و این حرفا.. همچین خوشم اومد🥲اعتراف می‌کنم که دوسش داشتم. ولی همچنان نه به عنوان یه اثر اقتباسی از این کتاب، به عنوان فیلمی که شباهت‌هایی به کتاب موردعلاقم داره. علاوه بر اینکه یه سکانس‌هایی رو چندبار دیدم و خواهم دید، پتانسیل چندبار دیدن کل فیلم رو هم دارم🥲 و من دقیقا قبل از دیدن فیلم دوباره کتاب رو خوندم و بار دیگر عاشق رایل شدم. و با دیدن فیلم مجددا و پی‌در‌پی بار دگر نیز عاشق رایل شدم ! این کارکتر تا ابد تو قلب من می‌مونه:)

Pardis

1403/7/8

فیلمش هم  اومده میتونی ببینی :)

دیدم اتفاقا🥲🥲خواستم بعدش به یادداشت اضافه کنم فراموشم شد. الان ادیت می‌کنم🥲