یادداشت رعنا سیفی

ملال جدول باز در واقع ملال زندگی مهران و آدمهایی دور و برش را به خوبی به تصویر کشیده است این کتاب زندگی مردی در دوران بمباران را روایت میکند که در دفتر روزنامه ای نمونه خوان و طراح جداول متقاطع کلمات میباشد. داستان روایت زندگی مهران و هما(زوجی که علی رغم تلاشهای فراوان پزشکی صاحب فرزند نشدهاند) و مهران که به علت شکست در اولین ازدواجش از عشق دوری میکند، روایت پسر بچهای که مدتی را در زندان گذرانده و زنی که از اول داستان در کما به سر میبرد میباشد. این رمان کوتاه با جملات زیر شروع میشود. وقتی دست خالی از زندان به خانه برگشتم،هما با تعجب و طبیعتاً با نگرانی پرسید پس سهند کو؟ من با خونسردی جواب دادم: گفتند فردا بیا، باز هم با تعجب ولی این بار بدون نگرانی پرسید فردا؟ زبان داستان ساده و روان است و شاید طنز تلخ و گزندهای دارد با این حال حجم کم داستان و کوتاه بودن فصول،خوانش آن را سریع و راحت کرده است. بنابراین به راحتی میتوانید در یک آخر هفته عالی آن را مطالعه و از آن نهایت لذت را ببرید. پ.ن۱: تقدیم نامه این کتاب برایم جالب بود شاید نظر شما را هم جلب کند.اول که آن را خواندم پاک گیج شدم که این اسامی چه کسانی میتوانند باشند؟هر چه داستان جلوتر رفت راز این تقدیم نامه هم آشکار شد. تقدیم نامه به شرح زیر میباشد. به هما و ژاله و فرشته و ژیلا و یکی دوتا فرشته دیگر... پ.ن۲: این کتاب توسط نشر دف و به قلم زنده یاد ایرج کریمی در ۴۲ فصل و ۱۴۹ صفحه منتشر شده است. منتظر نظراتتون هستم.