یادداشت کائوروکو واگوری

چه فراز و
        چه فراز و فرود زیبای داشت
و عکس های سیاه و سفید
نثر روان و ساده با  لحن خودمانی
خوب کتاب وقتی مهتاب گم شد داستان زندگی علی خوش لفظ است داستانی واقعی که از خاطرات او به نگارش در آمده او بیانی گرم و دوستانه از کودکی خودش صحبت می کند از اینکه چقدر شیطون بوده و آتیش می سوزنده.و ادامه می دهد تا به زمان انقلاب و جنگ ایران و عراق می رسد و اون از تحول درونی خودش صحبت می کند از اینکه چه شد که تصمیم به رفتن به جنگ راگرفت بعد از همه اینها او راهی جنگ می شود بخش اعظم این کتاب روایت زنده ای از خود خود جنگه
خاطرات و بیان او شفاف،پر جزئیات و پراحساس است به حدی تو را داخل خودش می کشند و اینجاست که می توانی جنگ و تلخی ها (زیبایی ها) را در میان کلمات به چشم ببینی.
شدیداً پیشنهاد می کنم و بهتر که نسخه کاغذی تهیه بشود چون حجم کتاب نسبتاً زیاد است.

میشه یکم بیشتر راجب این کتاب بگین راجب چیه و به چی اشاره داره چون دلم میخواد بخونم

جالب بود میخونم حتما ممنون از توضیحاته کامل و متینی که لطف کردین گفتین
@WaguriKaoruko