یادداشت تامیلا
1404/1/1
آگاتا کریستی واقعا مستحق تمام تعریف هاییه که ازش میشه:)) راستش من کلا کتاب های توی سبک جنایی و معمایی نمیخوندم، ولی وقتی چشمم به کتاب خورد وسوسه شدم بخونمش و کتاب های بعدی آگاتا کریستی هم پشت سر هم قطار شدن و الان هرچی از این زن می خونم، خسته نمی شم. شیوه ی نوشتن این کتاب(اول موضوع قتل رو بیان کرد، بعد گفت و گو شرلوک با شاهد ها و در آخر هم نتیجه گیری) اول برام عجیب بود ولی در نهایت ازش خوشم اومد. جالب تر از همه پایان غیرقابل حدس و جالبش بود که واقعا غافلگیرم کرد و خیلی دوستش داشتم. پ.ن: میخوام بهتون یک پیشنهاد بدم: توی اپلیکیشن ایران صدا برید و سرچ کنید آگاتا کریستی. بعد یکی از کتاب هایی که استاد منانی خوندن رو گوش بدید(ترجیحا قتل در خوابگاه دانشجویی) چند ماه بعد می بینید تموم کتابهایی که استاد منانی خوندن و آگاتا کریستی نوشته رو تموم کردید!🤭 پ.ن2: از اونجایی که بیشتر صحبتام راجع به آگاتا کریستی شد تا این کتاب بذارید اینم بگم که کتاب های قتل در خوابگاه دانشجویی، خطر در خانه ی آخر و پرده: آخرین پرونده پوآرو بهترین کتاب هایی بودن که تا حالا از این نویسنده خوندم. این کتابارو هم بذارید توی لیستتون.