یادداشت Elias
1403/7/5
4.1
نام کتاب: رقیبان ازلی نویسنده: ربکا راس مترجم: اطلسی خرامانی ⚠️این کتاب ترجمههای اینترنتی هم داره تعداد صفحات:۴۱۳ ژانر: فانتزی عاشقانه نشر: اذرباد خلاصه داستان: داستان راجع به دختری به نام ایریس که برادرش با شنیدم نغمهی انوا ( یک الهه) به جنگ میره. بعد از رفتن برادرش خودش درگیر یه رقابت داخل دفتر روزنامه با پسری از خانواده پولدار به اسم رومن، میشه. بررسی: داخل کتاب ما از زبان سوم شخص روایت ایریس و رومن و آدمهای دیگه و جنگ بین خدایانی رو که جزو مسئلههای فرعی اما مهم داستان هستن، میخونیم. فضای کتاب اگر جادو خیلی اندک رو ازش بگیری ( جادو به اون شکل طلسم و اینا نیست جادو میشه نامه هایی که از زیر در کمد رد میشن و به مخاطب میرسن یا همون جنگ بین خدایانی که خواب بودن و بیدار شدن) میشه فضای جنگ جهانی، نویسنده آمده با استفاده از اون فضا همراه با چاشنی جنگ داستان عاشقانه خودش رو روایت کرده. شخصیت پردازی ایریس بهتر از شخصیت رومن بود؛ قابل فهم تر بود. ایریس دختری بود که به ترتیب به خاطر جنگ همه چیزش رو از دست میده؛ آرامشش، دانشگاه و خانوادهش رو و با همه این ها میجنگه و سعی بر پیدا کردن برادرش داره. رومن پسری بود با اینکه داخل خانواده ثروتمندی بود اما به دلیل اتفاقی که براش افتاده قادر به دفاع از خود و به سمت هدف خودش رفتن نیست و حرف پدرش رو گوش میکنه. شخصیت های فرعی دیگهایی هم داخل داستان بودن که دوست داشتم نقش سارا بیشتر باشه در این بین. نویسنده تا یه جایی هم تونسته تاثیر جنگ روی زندگی افراد و کار و روزمرگی آدمها رو بگه. روند داستان معمولی ، روان و خوش خوان بود. در کل با کتاب عاشقانه با چاشنی فانتزی همراهید که کنایههایی به جنگ داره.