یادداشت محدثه ز
همه این تشکیلات که میبینی یه پوششه." یه پوشش واسه یه کار بزرگتر. اول هدف همین بود ولی در طی همین عملیات ما به یه ویروس عجیب دست پیدا کردیم. ویروسی که فیلم سینماییهای تخیلی ازش حرف به میون اومده. ویروسی که میتونه..." دیگه بقیهشو تو کتاب بخونید! این اولین کتابی بود که از خانم دادخواه خوندم و البته اولین کتاب محاوره! کتابهای ایشون گویا تماما محاوره نوشته میشه و همین باعث میشه خیلی راحت خوانده بشه. کتاب از روز تولد پسری شروع میشه که گرگینه است و فضاسازی بسیار مشابه مجموعه گرگ و میشه (توآیلایت خودمون). از لحاظ سیر داستانی ریتم سریعی داشت و کمتر به جزئیات میپردازه و مدام اتفاقات جدید میوفته که در نیمه اول اگر مجموعه گرگ و میش رو خونده باشید با اتفاقات آشنا خواهید بود و قابل پیشبینیه تاحدی اما از نیمه دوم دیگه کم کم داستان اختصاصیتر میشه یعنی از اون مجموعه فاصله میگیره و مستقل میشه و میره قاطی علمی تخلیا و مبحث مورد علاقه من یعنی مهندسی ژنتیک! به طور کلی کتاب خوش خوان و سادهای بود من دو روزه خوندمش نویسنده کتاب ایرانیه اما اسم شخصیتها خارجی و خب من دلم نمیخاد! :)) البته با توجه به داستان حقیقتا فکر نکنم تو چارچوب ایران بگنجه. من کتاب رو دوست داشتم، بچه بودم طرفدار توآیلایت بودم و واسم نوستالژیک بود. هرچند کتاب تو این جلد برای من تموم شد و احتمالا سراغ بقیهش نرم. پ.ن1: خلاصه پشت جلد کتاب رو نخونید اسپویله. پ.ن2: ولی کتاب یه ویراستاری میخواد به نظرم یا یه فونت بهتر که انقدر نصف کلمات نیفته خط یا حتی صفحه بعد.