یادداشت صبا
1404/1/9
اتاق قرمز شامل شش داستان کوتاه فوقالعاده؛ اولین داستانی که در این کتاب میخوانید کرم ابریشم است. ماجرا آنقدر تلخ و با جزئیات بیان شده که تلخی داستانهای بعدی دیگر به چشمم نیامد و نسبت به بقیه این داستان سادهتر بود. صندلی انسانی را خیلی دوست داشتم. با جزئیات، خلاقانه نوشته شده بود. در انتهای داستان چنان سورپرایز شدم که از جا پریدم. دو زندگی پنهان، روند داستان تقریبا شیب ملایمی داشت و حد وسط هیجان بود. اتاق قرمز، دومین داستانی که نظرمو جلب کرد. عالی بود، هر خط را که میخواندم مشتاق تر میشدم تا در نهایت سورپرایزی که در انتظارم بود من را شگفتزده کرد. پرتگاه، داستانی بود با شیب ملایم و پایانش برایم قابل پیشبینی بود. آخرین داستان دوقلوها بود، اعترافاتی که از ماجرای هابیل و قابیل الهام گرفته شده بود. در کل قلم نویسنده بسیار خوب بود و ترجمه عالی. نویسنده در نگارش کتاب بسیار خلاق عمل کرده بود. روند داستانها طوری نوشته شدهاند که شما را برای خواندن ذره ذره مشتاق تر میکنند، جذابیت قلم نویسنده اینجاست که تا وقتی به پاراگراف های انتهایی داستانها نرسیده باشید نمیتوانید حدث بزنید چه پایانی در انتظار شخصیت نشسته.