یادداشت فهیمه . مؤذن

ویدئو در بهخوان
        هی ی ی ی ی
عالی بود ، خیلی بهش نیاز داشتم ،  به خوندنش و گم شدن درون ش .
داستان یک خانواده ی چهارنفره که درگیر موضوع خیانت میشن یا به نوعی میشه گفت زندگی و سرنوشت شون تحت تاثير آزادی خواهی و نیاز به خوشبختیِ پدر خانواده قرار میگیره .
کتاب شامل سه فصل هست که هر فصل از زبان اعضای متفاوت خانواده شنیده میشه ، مادر ، پدر ، فرزندان
و تاثیراتی که این اتفاق در روح و روان و زندگی هر کدوم شون می‌گذاره.
با اینکه داستان خطی نیست و راوی های متفاوتی داره اما پیچیده نیست و بسیار روان خوانه .
و جای تامل و بحث زیادی داره .
خیلی دوست ش داشتم .
از این داستان یک فیلم هم در سال ۲۰۲۰ ساخته شده ، به نام ایتالیاییِ lacci یا انگلیسیِ the ties

خیلی خوب موضوع کلی کتاب رو بیان کردید، جای تشکر داره.  راستی با توجه به اینکه موضوع کتاب ظاهرا داستانی هست، جالب بود که دیدم در اکثر صفحات از یادداشت و استیکر استفاده کرده بودید اگر دلیلش رو بفرمایید ممنون میشم (آیا مربوط به روش مطالعه‌خودتون هست یا نکات خاصی رو یادداشت می کردید)

در مورد بعضی رفتار ها که شخصیت ها در واکنش به چیزی که تجربه کردن ، نکاتی رو یادداشت کردم ،
روش مطالعاتی م نبود از وقتی چند بلاگر کتاب رو دنبال   میکنم یاد گرفتم از نکته نویسی و علامت‌گذاری برای بهتر خواندن و فهمیدن کتاب استفاده کنم .
ممنون از دقت نظر و توجه تون
🙏🙏🙏

mahsa

mahsa

1402/6/11

سلام من این فیلم رو دیشب خیلی سرچ کردم یه لینک دانلود درست و حسابی نبود. زیرنویس هم مال فیلم دیگه‌ای بود. میشه بگین از کجا دیدین؟