یادداشت کتابخورم

برای تاریخ می گویم 2
        ⭕تقریبا ۵، ۶ ماه پیش بود که جلد اول این کتاب رو به صورت الکترونیکی خوندم، تو این چند ماه هم منتظر نسخه الکترونیکیِ جلدهای بعد بودم که منتشر نشد و بالاخره مجبور شدم که نسخه‌ی فیزیکی کتاب رو بخرم که الحمدلله پشیمون هم نیستم

⭕بعد از دفاع مقدس، حالا محسن رفیق‌دوست به حکم مقام معظم رهبری مسئولیت بنیاد مستضعفان و جانبازان رو برعهده داره که این جلد از کتاب هم مصادف با همون مقطع هست
نحوه نگارش کتاب اینطور هست که آقای علامیان با توجه به اخبار و روزنامه‌های آن مقطع تاریخی سوال‌هایی رو عنوان می‌کنند و آقای رفیق دوست سوال‌ها رو پاسخ میدن

⭕هر چند سوالات دیگری هم می‌توانستند در این مصاحبه‌ها مطرح شوند و بعضا در برخی موارد با "تحلیل‌ها"ی آقای رفیق‌دوست موافق نبودم
اما در سیر روایت تاریخ در این ۱۰ سال واقعا از این کتاب لذت بردم

⭕بخش از کتاب:
سوال: ... احتمال می‌دهید روزی رابطه عادی بین ایران و آمریکا مانند بقیه کشورها برقرار شود؟

جواب: خاطره‌ای نقل می‌کنم که جواب سوال شماست ...
خدمت حاج احمد آقا رفتم و گفتم:《ببینید حضرت امام اجازه می‌دهند وزارت سپاه را در سفارت آمریکا تشکیل بدهم؟》
احمد آقا رفت و بعد از چند دقیقه آمد و باخنده گفت:《جواب این سوال را باید خودت از امام بشنوی.》
خدمت امام شرفیاب شدم و موضوع را مطرح کردم. امام فرمودند:《چرا می‌خواهی به آنجا بروی؟ مگر قرار است هزار سال با آمریکا رابطه نداشته باشیم؟ آنجا سفارت آمریکاست، بالاخره آن‌ها روزی سر عقل می‌آیند و روابط برقرار می‌شود.》
... به شرطی که آمریکا آدم بشود، منتها روز به روز با کارهایش ثابت می‌کند هنوز آدم نشده.