یادداشت زهرااحمدیان مقدم
1403/11/10
✨بِسـمِه رَبِّ المَهدیــ✿ـے کتابِ من و کتاب،کتابیست که خواندنش را بر خودم واجب کرده بودم و در اولویت قرار داده بودم، اما نمیدانم چرا هر بار که به کتابفروشیهای مختلف میرفتم، دست خالی برمیگشتم. تا اینکه دیروز به تهران رفتم و در میان شلوغیهای انقلاب، ناگهان چشمم به آن کتاب افتاد. بیدرنگ و بدون اینکه حتی برگههایش را ورق بزنم، در سبد خرید گذاشتم. تیکههایی از سخنرانیهای مختلف مقام معظم رهبری در مورد کتاب و کتابخوانی واقعاً تاملبرانگیز است. تنوع سبد کتابخوانی ایشان، که به هیچ عنوان تحت تأثیر پست و مقام و روحانی بودنشان قرار نگرفته، نشان از عمق تفکر و علاقه به مطالعه در حیطههای مختلف دارد. در این کتاب، نام برخی از آثار مطالعهشده توسط ایشان ذکر شده است. از جمله: کتاب فرمانده ی من کتاب پابه پای باران کتاب خاک های نرم کشک کتاب فرمانده ی من عالی است کتاب نجیب کتاب زنده باد کمیل(ن.محسن مطلق) کتاب بینوایان(ن.ویکتور هوگو) کتاب خاطرات حسنعلی خان مستوفی کتاب زندگی خوب بود کتاب فرهنگ جبهه کتابِ روسی داستان یک انسان واقعی است کتاب خدمت و خیانت (ن.آل احمد) کتاب جان شیفته(ن.رومن رولان) کتاب غرور و تعصب (ن.جین اوستین) کتاب دُن آرام (ن.شولوخف ) کتاب لذات فلسفه(ت. دکتر عباس زریاب) کتاب جواهر لعل نهرو (نگاهی به تاریخ جهان) کتاب پطر کبیر(الکسی تولستوی) کتاب گذر از رنج ها (ن.الکسی تولستوی) کتاب پیشانی شیشه ای(ن.محمد طیب) کتاب گزارش یک بازجویی(ن.مرتضی بشیری ) کتاب هنگ سوم(ن.دکتر مجتبی الحسینی/ت.محمد حسین زوار کعبه) کتاب اردوگاه عنبر(ن. حسین فرهنگ اصلاحی،غلام حسین کهن،مهدی گلابی) کتاب خط فکه(ن. شهید محمد حسین شکری) کتاب نجیب(ن.محمد جواد جزینی) کتاب مدال و مرخصی(ن. هدایت الله بهبودی) کتاب عبور از آخرین خاکریز(ن.دکتر احمد عبدالرحمن/ت.محمد حسین زوار کعبه) کتاب نونی صفر(ن.سید حسن شکری) کتاب جنگ خیابانی(ن.سید نظدم مولاهویزه) کتاب جشن حنابندان(ن.محمد حسین قدمی) کتاب یادداشت های خرمشهر(به کوشش دفتر ادبیات و مقاومت) کتاب تیپ ۸۳(ن.سید محمد علی دیباجی) کتاب همپای صاعقه(ن.حسین بهزاد،گل علی بابایی) کتاب جنگ پابرهنه(ن.رحیم مخدومی) کتاب سفر به قبله(ن.هدایت الله بهبودی) کتاب تپه های لاله سرخ(ن.ایروانی،شعید فیض،نباتی) کتاب سفر به قله ها کتاب خداحافظ کرخه(داوود امیریان) کتاب جدال در زیویه کتاب یادِ یاران(ن.حمید داوودی) کتاب پرواز شماره ۲۲(ت.محمد حسین زوار کعبه) کتاب شانه زخمی خاکریز(ن.سباح پیری) کتاب سفر به شهر زیتون(ن.جواد جزینی) کتاب دشت شقایق ها(ن.محمد رضا بایرامی) کتاب منظومه ی انصار(ن.فتح الله نادعلی) کتاب دسته یک(ن.اصغر کاظمی) کتاب بابانظر(ن.مصطفی رحیمی) کتاب دا (ن.سیده اعظم حسینی) کتاب لشگر خوبان(ن.معصومه سپهری) کتاب نورالدین پسر ایران(ن.معصومه سپهری) کتاب پایی که جا ماند(ن.سید ناصر حسینی پور) کتاب آن بیست و سه نفر(ن.احمد یوسف زاده) کتاب پنجره های تشنه(ن.مهدی قزلی) کتاب دختر شینا(ن.بهناز ضرابی زاده) کتاب وقتی مهتاب گم شد(ن.حمید حسام) کتاب گلستان یازدهم(ن.بهناز ضرابی زاده) کتاب ضربت متقابل(ن.گل علی بابایی) با این حال هر طور که حساب میکنم سرِ ما از ایشان شلوغ تر نیست ولی متاسفانه دور از جون بعضی ها ساعت مطالعه همهی ما روی هم جمع بشود باز به پای سیدِ عزیز نمیرسد. برای خودم جای تأسف دارد که زیر سایه چنین رهبری زندگی میکنم ولی من چنین اراده ی سستی به کتاب و کتاب خریدن و کتاب خواندن دارم... 📚#من_و_کتاب ✍🏼سید علی خامنه ای انتشارات سوره مهر