یادداشت معصومه طباطبایی
1403/3/20
بعد از تقریبا دو ماه و نیم ، این کتاب رو به پایان رساندم😊 نوع قلم روان و زیبا بود ، موضوع هیجان انگیز و دلهره آور ، با کمی چاشنی خشونت . کتاب درباره فردی به نام جک ریچر هستش . ریچر به طور معمول ساعت دو بامداد وارد مترو میشه . از اونجایی که ریچر قبلاً در ارتش بوده ، چیزای زیادی (خیلی زیاد ، بعضی وقتا انقدر اطلاعات داشت دلم می خواست سرم رو به دیوار بکوبونم ) درباره بمب انتحاری و هرچی که مربوط به چیزای جنگ و... این هاست می دونسته و از روی عادت ، به همه شک داشته . وقتی وارد مترو میشه و میشینه ، همه افراد داخل مترو رو زیرنظر میگیره . یه لحظه از داستان دور بشیم .این رو بدونید که ریچر زمانی که توی ارتش بوده و داشته درباره شناسایی بمب انتحاری یاد میگرفته ، بهش یه لیست میدن(که این لیست از طرف اسرائیل بوده ) ، یه لیست از ۱۱ تا نشونه که باید شخصی که می خواد انتحاری رو انجام بده باید این ۱۱ نشانه رو داشته باشه 😁 خب برمی گردیم به داستان . ریچر در قطار به هیچ کس مشکوک نمیشه به جز یه نفر🤨 یه زن که تمام ۱۱ نشانه رو داشته . ریچر میره سراغ زنه . وقتی جلوش میره ، زنه تفنگ رو درمیاره و خودش رو میکشه . دیگه بقیه داستان رو خودتون بخونید 🖐🏻 اما حالا چرا اسمش ۱۲ نشانه است . به خاطر اینکه ریچر عقیده داره اگر اون ۱۱ نشانه درست بوده باشه ، پس باید زن انتحاری داشته باشه اما نداره ، پس یه نشانه دیگه هم هست ... واقعا کتابش خیلی قشنگه و خدارو شکر قشنگ هم به پایان می رسه . فقط نمی دونم چرا این لی چایلد ( نویسنده کتاب ) معروف نیست ، واقعا قشنگ می نویسه و اطلاعاتش هم که نگم ، عالیه . قشنگ آماده ام برای یه بمب انتحاری 💣 حواستون باشه 😉