یادداشت عین جوادزاده
دیروز
هری پاتر و یادگاران مرگ واقعاً اوج همه ماجراهاییه که از جلد اول دنبالشون بودیم! 😍 اینجا هری، هرمیون و ران دیگه دانشآموزای ساده نیستن؛ اونا رهبر یه نبرد واقعی برای نجات دنیای جادو شدن. نبرد نهایی با ولدمورت پر از غافلگیری و احساسه و صحنههای فداکاری و شجاعتش واقعاً نفسگیرن. شخصیتها به بلوغ کامل رسیدن؛ هری با وجود ترسش انتخابهای بزرگی میکنه، هرمیون همچنان عقل و قلب گروهه، و ران بالاخره شجاعت و وفاداری خودش رو تمامقد نشون میده. حتی شخصیتهای فرعی مثل نویل لانگباتم هم میدرخشن و به ما نشون میدن قهرمان بودن فقط به اسم نیست. داستان پر از پیچیدگی و هیجانه. شاید بعضی بخشها کمی طولانی باشه، ولی این باعث میشه اوج ماجراها رو عمیقتر حس کنی. پیامهای اخلاقی فوقالعادهان؛ عشق و فداکاری قویتر از هر جادویی هستن و اتحاد و امید همیشه بر تاریکی غلبه میکنن. به طور کلی، این جلد یه پایان احساسی و قدرتمنده که ارزش تمام مسیر هفت جلدی رو داره و هری پاتر رو به یکی از ماندگارترین مجموعههای فانتزی جهان تبدیل میکنه. نمره کلی: ۴.۸/۵ – اوج احساسی و داستانی مجموعه؛ تنها ایراد ممکن کمی طولانی بودن بعضی توضیحاته. شخصیتها: ۵/۵ – هری، هرمیون و ران به بلوغ کامل رسیدن؛ حتی شخصیتهای فرعی مثل نویل هم درخشیدن. داستان: ۴.۸/۵ – پر از هیجان، نبرد نهایی، فداکاری و غافلگیری؛ فقط چند صحنه آهسته داره. پیام اخلاقی: ۵/۵ – عشق و فداکاری قویترین سلاحها هستن؛ اتحاد و امید بر تاریکی غلبه میکنن. فانتزی و دنیاسازی: ۵/۵ – اوج دنیای جادوگری؛ از هورکراکسها تا یادگاران مرگ، همهچیز کامل و بینقصه