یادداشت کلاغ هفتم
1404/6/5
دسته چهارم یکی از کتابهای مورد علاقمه و واقعاً جزو بهترین کتاباییه که تا الان خوندم.🤌🏻✨ بهترینشون نیست ایراد داره خیلی ایراد داره ، واقعاً میتونست بهتر باشه هرچند به نظرم واقعاً لیاقت ترند شدن رو داشت حداقل نسبت باقی کتابهای ترند. به نظر من چند دلیل بود که این کتاب انقدر شد ترند شد ۱ آکادمی نظامی ۲ اژدها ۳انیمیز تو لاورز اینها واقعاً دلایلی بودند که باعث شدن این کتاب یهو همه جا معروف بشه لیاقت معروف شدنو داره ولی نه انقدر زیاد دسته چهارم رو واقعاً پیشنهاد میکنم. با اینکه خودم از ترجمه نشر مجازی خوندم بهتون پیشنهاد میکنم از ترجمه آذرباد بخونید. از ترجمه مجازی راضی بودم ولی خب از اونجایی که اول آذرآباد کتاب رو چاپ و ترجمه کرده پیشنهاد میکنم از آذرباد بخونید. ارزش خوندن و صد در صد داره🤌🏻 ارزش خریدن داره ؟خیلی کتاب جذابیه اما باید به کتابهایی که خودتون خوندید نگاه کنید چون ممکنه براتون کتاب ضعیفی باشه مسلماً برای کسی که ارباب حلقهها یا امثالشو خونده این کتاب براش چندان کتاب جالبی نیست...🤝🏻 اما اگه فانتزی دوست دارید و فانتزی خونه مبتدی که نه ، اگه مبتدی هستید به نظرم ممکنه خوشتون نیاد (البته این جزو اولین کتاب های فانتزی بود که خوندم )متوسط (مثل خودم )هستید اقعاً پیشنهاد میکنم بخونیدش 💫💫 خصوصاً اگر اژدها دوست دارید که فکر نکنم کسی باشه که از این موجوده افسانهای دوست داشتنی خوشش نیاد🐉💫 این یک مجموعه ۵ جلدیه و همیشه جلد اول مقدمه داستانه مثل پادشاه پریان که جلد اول مقدمه بود، یا کاراوال که جلد اول برای شناخت بهتر فضای داستان بود که البته اینم هست که اونا مجموعههای سه جلدیاند و این مجموعه ۵ جلدیه برای همین من حس میکنم ممکنه جلد ۲ هم مقدمه پردازی بپردازه فضاسازی🌌 یکی از بهترین بخشهای دسته چهارم و از نظر من بهترین بخشش دنیاسازی و فضاسازیه.🤌🏻 دنیای این کتاب جوریه که خودتو تو جان پناه تصور میکنی و تا آخر داستان همراه ویولت ، تایرن واندارنا هستی با باز کردن این کتاب وارد سوار نظام بسگیاث میشی حتی تا مدتها بعدش هنوز هم خودتو اونجا حس میکنی و با بستنش انگار خونتو ترک کردی:))))) حتی جزئیترین مسائل هم به خوبی به تصویر کشیده شده بود و میتونستی تک تک اژدهایان رو توی ذهنت تصور بکنی میتونستی عرش(اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقت پیش خوندمش )رو تصور بکنی میتونستی بودن در یک آکادمی نظامی تجربه بکنی و همراه با اژدهایان پرواز میکنی🐉 یک ستاره برای فضاسازی 🤍🤌🏻 خط داستانی🌌 جدی بسیار خوب بود از اول کتاب تا آخرش نفست توی سینت حبس شده وحتی با بستنش هم نمیتونی بازم نفستو بیرون بدی واقعاً نویسنده با اون خط آخر کاری کرده بود همون لحظه به جلد دوم نیاز داشته باشی اما خب ترجمه نشده حقیقتاً خط داستانی خوبی داشت اما یه ایرادی بود که زیاد تو چشمم بود :مرگ و میر کتاب زیاد بود که البته برای آکادمی نظامی لازمه اما جوخه شخصیت اصلی؛ ویولت کمترین کشته رو داشت و این تقریباً روی مخ بود به جز آخر کتاب که (اگه اشتباه نکنم چون کتاب خیلی وقت پیش خوندم) تنها مرگ از جوخه ویولت بود.هر دفعه (تقریبا هر فصل) یه طومار از کشته شده ها می آوردن که تقریبا از جوخه اصلی کسی توش نبود .(فک کنید تو یکیشون سرجوخه عزیز و دوست داشتنی دین محترم بود اون موقع است که همه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ستاره می داریم🎀🤡✨) سیستم جادویی قوی داشت واقعاً ۱ دنیای فانتزی قوی بود انتظار نداشتم قضیه ونین و وایورن این باشه حدس هر چیزی زدم غیر از این😭🤣 و اژدهاها و عرش و همه اینها جادشون کاملاً پذیرفته شده بود 🤌🏻 با این وجود یک ستاره🤍🤌🏻 نگارش کتاب🌌 متن کتاب به هیچ وجه خسته کننده نیست . در حدی که میتونی ۶۸۸ صفحه کتاب رو به نفس بخونی (هر چند من خودم وسطش پادشاه پریان و وسط پادشاه پریان خردم کن رو شروع کردم 🎀) اینکه اول هر فصل یه متن میگذاشت خیلی دوست داشتنی بود و میتونست احساسات شما را درگیر بکنه مخصوصاً جمله اول کتاب یک اژدهای بدون سوار تراژدی سوار بدون اژدها مرده است این نشون دهنده قوانین زیبا و احساسات عمیق بین سوار و اژدها میتونه باشه ازش واقعاً میشد لذت برد در کل این کتاب باعث شد ربکا یاروس از نویسنده های مورد علاقم بشه 🥹🤌🏻 یک ستاره 🤍🤌🏻 شخصیت پردازی 🌌 یکی از شخصیت زن کتابی مورد علاقم ویولت و البته سگایله🤣😭 تا ابددددد عاشق سگایل ، شوهرش ، بچش و البته سوارش میمونممم شخصیت مخصوص خودش بود با اینکه اژدها بود از هزار تا آدم بهتر بود و واقعاً میتونم بگم جذابترین شخصیتهای کتاب اژدهاش بودن🐉💫🤌🏻 توی شخصیت پردازی یه مشکل وجود داشت که شخصیتها خصوصا شخصیت های فرعی؛عمق نداشتند حالا باز دو شخصیت اصلی شناخته شده بودن ولی به نظرم اون نفرت نبود کینه خانوادگی بود و اینکه به سادگی عاشق فرزند قاتل پدرت بشی چیز ساده ای نیست بهتر بود بیشتر بهش پرداخته میشد و راستی از همون اول کتاب زیدن و ویولت داشتن برای هم غش میکردن اما بعد سریع میگفتند وای اون آدم بدیه! اون یه سورنگیله! و اینجوری مثلاً میگفتن وای من از اون متنفرم شخصیتهای فرعی میتونست بیشتر بهش پرداخته بشه واقعاً شخصیتهای فرعی تو سایه بودن حرفشونو که میزدن کارشونو که میکردن بعد دوباره میرفتن تو سایه :/ انها شخصیت هایی از فرعی که بهشون پرداخته شده بود ما اونا رو میشناختیم ؛از نظر من فقط دین و لیام بودن باقی شخصیتها مثلا ریداک، ایموجین ،جیسینیا و ...دوست داشتنی بودن ولی کمتر بهشون پرداخته شده بود و مخصوصا به این دلیل که کتاب ۷۰۰ صفحهاست میتونستند واقعا عمیقتر و شناخته شدهتر باشند که البته با توجه به این مجموعه ۵ جلدیه که هر جلد ۷۰۰ صفحه دا یا بیشتر،به نظرم ممکنه توی جلدهای دیگه بهشون بیشتر پرداخته شده باشه اما در کل من به این بخش من به این بخش نیم ستاره میدم رمنس🌌 همونجوری که بالا اشاره کردم عشق زیدن و ویولت یهویی بود و نویسنده تاکید داشت که اینا از هم متنفر بودند و بعد عاشق هم شدن که واقعاً اینجوری نبود از همون اول کتاب هر وقت همو میدیدن میگفتن وای خدا نگاش کن و اینا و اینا و اینم هست نویسنده جدا شورشو درآورده بود توی استفاده از صحنههای عاشقانه برای زیدن و ویولت ولی اینم بگم که از وقتی اینو خوندم وقتی رعد و برق میشه یاد اتفاقات بسیار بسیار توش میافتم🤣😭 میتونست هم نفرت هم عشقشون عمیقتر باشه که البته بازم میگم این یک مجموعه ۵ جلدیه و همیشه جلد اول مقدمه داستانه اینم نیم ستاره در کل به نظرم با اینکه این جلد مقدمه بود میتونست عشق و نفرتشون عمیقتر باشه یادداشت بسیار بسیار طولانی امیدوارم بتونید بخونید و اذیت نشید 🤍🤝🏻 ممنون که تا اینجا یادداشت منو خوندید تازیها تو روبیکا پیج پیج کتاب زدم خوشحال میشم اونجام ببینمتون 💫 به اسم Six of crows