یادداشت Zahra babazade

به نام خدا کتاب "دختری به کره ، پسری به جهنم" یک اثر مفهومی و متفاوت برای نوجوانان است که موضوع خاص و هیجان انگیزی دارد ؛ داستانی که در کنار جذابیت هایی که برای نوجوانان امروز دارد و شباهت زیاد شخصیت ها به امثال ما می تواند تاثیر زیادی بگذارد. البته ممکن است برخی موضع گیری هایی هم نسبت به آن داشته باشند. اولین بار فکر تهیه این کتاب وقتی به ذهنم رسید که فضایی مشابه این کتاب و علاقه ی بچه های کلاس خودمان به کره و ... را دیدم. این اشتیاق برای خرید کتاب وقتی به آن حد رسید که متوجه شدم دوست خودم هم... . و این شد که کتاب را سفارش دادم تا به دوستم بدهم تا بخواند. امروز که به دستم رسید از شوقی که داشتم در ۲ ساعت کل کتاب را خواندم و با هر خط پی بردم که "رافا" ، دختر فیلم ساز و کنجکاو داستان، چقدر شبیه من است و مثل من از این چیزها خوشش نمی آید و به قول بچه ها کلا تو یه فاز دیگه ست. احساس کردم داستان خودم و دوستم ، ریحانه ، در این کتاب گفته شده و به شدت برایم دوست داشتی تر شد. با اینکه این کتاب از آنهایی بود که در ذهنم خواهد ماند،آنقدری تجربه ندارم که بخواهم نظری بدهم اما شاید جای کشش بیشتر هم داشت و فلسفه این موضوع را بیشتر باز می کرد چون واقعا برای برخی روشن نیست که مثلا چرا من طرفدار فلان گروهم و ... خیلی از نوجوانان فقط به خاطر تنهایی به این چیزها پناه آوردند و هیچ علاقه ای هم به موسیقی و کی پاپ ندارند. و چقدر قشنگ در این کتاب امام زمان جایگزین آن شده بود💝🌱 و البته تمام افراد هم اینقدر که در کتاب بیان شده بود انعطاف پذیر نیستند که به سادگی حرف بزرگتر شان را گوش دهند و تا یکی گفت فلان چیز خوب نیست یا یکم باهاشون مهربون شد بگن چشم ! (راستی خانم کریمه چقدر شبیه معلم قرآن دبستانم بود.) موضوعِ اینکه ترانه می خواست تنها بره به کره هم به نظر منطقی نمی اومد چون اصلا به سن قانونی نرسیده بود. در نهایت فعلا با آرزوی اندیشه ای متفاوت نسخه ی دوم کتاب جدید را که اولی اش برای خودم بود را کادو می کنم و برای ریحانه می فرستم تا ان شاءالله در آینده کتاب های بهتری هم چاپ شوند. ۱۴۰۴/۰۳/۱۳