یادداشت Fatima
1404/5/20
دوسش داشتم :) همیشه این فضا و شغل ( چه وکالت چه قضاوت! ) از دور برام دوست داشتنی بوده ! سریال آقای قاضی هم که پخش میشد با علاقه پاش مینشستم ... تو این کتاب هم لا به لای خاطرات، با فضای کلی دادسرا و شغل قضاوت و بعضی قوانین آشنا میشیم ، از بعضی خاطرات درس عبرت میگیریم و با بعضیهاشون حیرت میکنیم ! فقط دوست داشتم آخر همهی خاطرات، عاقبت اون پرونده هم برامون مشخص بشه ، که اینطور نبود ... طنزی هم که به کار برده شده ، کتاب رو خوندنی و جذاب میکنه ؛ البته طنزش خیلی پررنگ نیست ولی جوریه که از اول تا آخرش لبخند رو لبم بود و گاهی به خنده میافتادم :) و انقدر غرق خاطرات شده بودم که وقتی هم خاطرهی آخر رو خوندم ، بازم منتظر بعدی بودم و انتظار تموم شدنش رو نداشتم ! بعد از خوندن کتاب هم ، کنجکاویم در مورد نویسنده باعث شد برم سراغ زندگینامهای که ازش موجود بود ؛ و واقعا غبطه میخورم وقتی آدمایی رو میبینم که تک بعدی نبودن و تو زمینه های مختلف فعالیت کردن به علاقههاشون رسیدن و موفق شدن... راز این موفقیت چیه و چه جوری برا همهش وقت میذارن ؟! از یه طرفم امیدوار میشم که فعالیت تو زمینه های مختلف و همزمان با هم و رسیدن به همهی علایق چیز غیر ممکنی نیست :)