یادداشت نسیم نیک
دیروز
داستانی لطیف و زیبا که موقع خوندنش، حس خوبی داشتم. فضا و متعلقات داستان خیلی جذابه که شامل کتابخونه و بخشهای مختلفش که سرآمد اون قلبِ تپندهاش یعنی «لِتر لایبرری» هست؛ ساحل، دریا، لاندری، گروه هالوز و تمام آدمها و روابطشون که عادی و درعینحال پُر از نکات آموزنده هست. نکته جذابش این هست که در عین اینکه آدمهای داستان شاید محدود باشن ولی به انواع روابط پرداخته شده. برای کتابهای دست دوم ارزش زیادی قائل بودند و اینکه بیشتر به محتوا اهمیت داده شد و سادگی مدنظر بود. «نامهها و در کل نوشتن» جایگاه ویژهای برای آدمهای داستان داشت و یک نوع ابزار برای راحتتر بیان کردن احساساتشون! اون جایی که اعضای خانواده با تمام اختلافاتشون در زمان خاصی دور هم جمع میشدند و در مورد کتابهای خواندهشده و ایدهها و نظراتشون صحبت میکردند، واقعا برای من لذتبخش بود. «اولین قانون خانواده ما درمورد مباحث مربوط به کتاب این است که نباید فقط درمورد موضوع کتاب صحبت کنیم. نهایتا بیستپنج کلمه یا کمتر درمورد موضوع آن، و بقیه زمان را، که میتواند بینهایت باشد، باید درمورد نظرات و افکارمان درمورد آن کتاب صحبت کنیم.» ترجمه متوسط بود و میشد در جملهبندیها و ویرایش دقت بیشتری بشه. + اگر کتاب «زندگی داستانی ای.جی فیکری» رو دوست داشتید، قطعا از این کتاب هم لذت میبرید. از آن دسته کتابهاییست که هر روز بخشیاش را بخوانی و بیشتر جنبه سرگرمی دارد.:) «واژههایی در اعماق آبی دریا» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/73828