یادداشت یوتاب
1403/12/8
یاقوت سرخ - درباره گئونت ۱۶ ۱۷ ساله که بدلیل محاسبات (اشتباه) آیزاک نیوتن احمق یک ژن عجیب غریب داره که دواقع متعلق به خودش نیست! و برای دختر خاله ی از خود راضیش باید باشد! ولی تقصیر آیزاک نیوتن نیست در واقع همه چیز خیلی خیلی پیچیده شده و گئونت که از اسرار سفر در زمان هیچ چیز نمی داند یا کلی غافلگیری مواجه می شود. - نقاط مثبت: شخصیت پردازی ها همه POV مخصوص به خودشون رو دارند و از قضا اینکه اینقدر پیرنگ اندازه ی دوتا کتاب دیگه هم گذاشته خوشحالم میکنه چون نمی دونستم با اینهمه سوال چیکار کنم! بنظرم ترجمه بشدت خوبه طنز داستان خیلی دلنشینه و میتونی با تک تک لحظات همراه بشی فضا پردازی کاملاً متناسبه : نویسنده کاملاً دقیق توصیف میکنه ولی نه اینقدر که سه صفحه درمورد خونه حرف بزنه لا به لای داستان ها پلات ها به طور شگفت انگیزی فضا ، ظاهر حس گئونت رو بیان میکنه که برای من قشنگه! - نقاط ضعف: اینکه زوج ها چه کسانی خواهد باشند و قسمت عاشقانه ی داستان برام بشدت قابل پیشبینی هست و تقریباً مطمئنم قرار تک تک این اسپویل هایی که برای خودم کردم قرار اتفاق بیفتد ولی باز هم من که نویسنده نیستم ولی خب خداییش ضایع است توقع یه سیر تکاملی از گیدئون دارم چون خیلی خب شخصیت پیچیده ای داره بر عکس گئونت که خیلی قابل درکه من کاملاً گوئنت رو درک میکنم و حتی تا الان احمق بازی ازش سر نزده چون معمولا دختر داستان کارش اینه منو عذاب بده😂 و خب خیلی زود جلد یک تموم شد خیلی سریع ۲۰۰ و خرده ای صفحه فقط؟ خدا رو شکر بازم جلد های دیگه هست - احساسم به کتاب ؟ واقعا دوستش دارم تا اینجا مخصوصاً گوئنت عجیبه برام چون توقع داشتم که مثل بقیه ی کتاب های فانتزی دختر داستان کارش زجر دادن خواننده باشه و الان باعث شد حسم به کتاب های تاریخی - فانتزی بهتر بشه . و یه سوال برام پیش اومده چرا نویسنده آلمانیه ولی سیر داستان تو لندنه؟ امتیازم بهش ۴.۲۵ چون دلم نمی خواد یهو توی جلدهای بعدی بد بشه داستان و من از امتیازم پشیمون شم🤷🏻♀️
یوتاب
1403/12/8