یادداشت الیاس دهقانی

سه رنگ: غذانوشت های سفر ایتالیا
        کتاب نه آنچنان سفرنامه بود و نه آنچنان غذانوشت‌های یک سفر! با توجه به زمان حضور نویسنده در کشور ایتالیا و تجربه قبلی سفر به آن‌جا، نویسنده می‌توانست نسبت به آداب غذایی و انواع غذاها _ مثلا غذاهای شهرهای مختلف - واکنش بیشتری نشان دهد و برای خواننده کتاب از تجربه آن‌ها بنویسد؛ نویسنده چندبار سعی کرد که چنین تجربه‌هایی را کتاب بیاورد و از نظر من، موفق هم بود. مثال آن نیز به افتخار کردن مردمان شهری از ایتالیا به تولید پنیرش بود!
مواجهه جدیدی که با ایتالیا و مردمانش صورت گرفت، کار را برای خواننده، جذاب می‌کند. می‌توان ادعا کرد که رفتار ایتالیایی، شرقی‌ترین رفتار میان کشورهای اروپایی و علی‌الخصوص غرب آن است.
      
362

34

(0/1000)

نظرات

کتابهای آقای ظابطیان خیلی صمیمی و خودمونی هستن من خیلی فضای نوشته هاشون رو دوست دارم 

1