یادداشت عمو حسام

دوست ندارم وقتتون رو با یه یادداشت خیلی طولانی بگیرم و دوست دارم لبّ کلام رو گفته باشم. به‌قولِ شیخ اسماعیل رمضانی بیایم ببینیم چقدر از سبک زندگیِ غربی فاصله گرفتیم؛ همونقدر مسلمونیم. حالا اگر دوست دارید بدونید چقدر مسلمونید و چقدر دغدغه‌ی مسلمون‌زندگی‌کردن تو یه مملکت اسلامی رو دارید، این کتاب برای شما نوشته شده.
اما نه؛ اگر هم که دوست دارید هم‌چنان اعتقاد و ایمان‌تون با سبک زندگیِ غربی‌تون دچار اختلاف نشن و هرکدوم برای خودشون حرفی برای گفتن داشته باشن، این کتاب برای شما تجویز نشده!
و چقدر من سوختم پای بعضی جملاتِ آوینی عزیز که چند ده سال پیش به امید اجرای فرامین حضرت امام در راستای رشد و ترقی جامعه‌ی اسلامی در انقلاب اسلامی، می‌نوشت «امید است بزودی انقلاب اسلامی در فلان حوزه اصلاح بشود»، «غربی که در همه‌جا «بجز در جمهوری اسلامی ایران بحمدلله» توانسته فلان مشکل را ایجاد کند» و... و تقریباً هیچکدوم از اون صحبت‌ها اجرا نشده و حتی در سنه‌ی ۱۴۰۴ هجری شمسی این مقالاتِ دهه‌ی شصت توی کشورمون مصداق داره..!

پیشنهاد می‌کنم قبل از این کتاب، کتابِ «ماجرای فکر آوینی» رو خونده باشید و حداقل کمی فلسفه‌ی اسلامی بلد باشید. هرچند بلد هم نباشید مشکلی ایجاد نمی‌کنه. ولی فهم‌تون از کتاب بالاتر می‌ره.

حالا که گرفتی

بنظرم کم نوشتم. حرف برا گفتن از این کتاب خیلی‌ زیاده. خیلیییییی.

موافقم .
ولی ایرادی نداره ،میتونی بعدا ویرایشش بدی