یادداشت کنکوریشون》

کنکوریشون》

کنکوریشون》

یادداشتی ب
        یادداشتی برای ترغیب:
_من بار دیگر خود را به تو می سپارم،با قلبی که متعلق به توست...

ترغیب آخرین رمان جین آستین هست که پس از فوتش به چاپ رسید؛این بار اما در آخرین کتاب آستین با کاپیتان ونتورث طرف هستیم و ان الیوت،فراز و نشیب و تلاش برای از سرگیری رابطه ای آن هم پس از هشت سال و نیم!
   چیزی که خیلی در کتاب های جین آستین تا به الآن توجهم را جلب کرده است توجه به قشر های مختلف جامعه از فقیر گرفته تا ثروتمند است.در کتاب ترغیب،آستین نگاه ویژه ای دارد به قشر دریانورد و حتی در تلاش است تا ثابت کند یک دریانورد می تواند با افرادی نشست و برخاست کند که فردی از خانواده ای اشراف زاده.
    علت کم کردن یک ستاره اما نبود کشش کافی در نیمه ی اول کتاب است؛به طوری که کل کتاب در بخش دوم آن و فصل های انتهایی خلاصه می شود،که باز هم با وجود این،کشش لازم را در بخش اول دارد آن هم برای کسی که کلاسیک می خواند.
   این کتاب از نظر من به عنوان آخرین کتاب اوج قلم و پختگی مشهود آستین در غرور و تعصب را نداشت و ایده ی اصلی کتاب نسخه ای مشابه و حتی کمی ضعیف شده از غرور و تعصب بود.اما این چیزی از ارزش قلم نویسنده کم نمی کند.
   به عنوان ویژگی های مثبت کتاب اما باید بگویم کتاب پر از جملاتی است که باب خط کشیدن و نشانگذاری کردن هستند،پر از پند اخلاقی و جملات زیبا که برای من زیباتر از عقل و احساس از همین نویسنده بود و بنظرم نقطه ی عطف کتاب نامه ی کاپیتان ونتورث بود که اشک منِ خواننده را درآورد.در این سه کتابی که از آستین خواندم کاپیتان ونتورث بدون شک بهترین شخصیت مردی ست که می توانست خلق شود.در کل قطع به یقین این کتاب را به تمامی علاقه مندان به ژانر کلاسیک و عاشقانه پیشنهاد می کنم.بخوانید و اوقاتتان را خوش کنید.