یادداشت حنا دروی

با سلام و درود
این کتاب معرکه است 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
واقعا در ژانر جنایی_معمایی جز بهتریناست
به شدت پر از غافلگیری هست! وقایع همراه با کارآگاه برای ما هم لایه لایه کنار میره و حقیقت اصلی قتل آشکار می شه!
نویسنده خیلی خوب تونسته انگیزه اصلی قتل را از دیدگاه شخصیت اول بپیچونه
درسته که شما در بخش اول کتاب قاتل را پیدا می کنید و آشکار میشه اما انگیزه قتل و نحوه قتل و حتی اتفاقات قبل و بعد قتل را تا لحظه نقطه پایانی کتاب درگیر خواهید بود.
اما چرا اسم کتاب بدخواهی هست؟ وقتی به انتهای داستان برسید شما هم مثل من کاملا متوجه می‌شود که چرا اسم کتاب بدخواهی هست!
بدخواهی یعنی شما برای نفر مقابل بد بخواین؛ که خیلی محدود پیش میاد کسی انقدر کینه عمیق داشته باشه که بخواد طرف در تمام جنبه ها نابود بشه!
چه قدر نویسنده بدون اینکه بخواد واضحا از لفظ بدخواهی به کار ببره ،به صورت عینی به ما نشون میده که انسان بدخواه چه جوریه و چه قدر رذله!
کونیهیکو هیداکا درست در شبی که فردایش قصد دارد با همسر جوان خود به کانادا مهاجرت کند،به طرز فجیعی کشته می‌شود! جنازه ی او را همسر،ری هیداکا، و دوست قدیمی اش،اسامو نونوگوچی، پیدا می کنند ؛ اما قاتل چه کسی است که اینجور کینه توزانه او را به قتل رسانده!!! همراه با کارآگاه کاگا کتاب را بخوانید تا بفهمید حقیقت ماجرا چیست!؟
《مطالعه کتاب را برای علاقه مندان به ژانر معمایی_جنایی توصیه می کنم》
پ.ن.:نويسنده کتاب معجزه های خواربار فروشی نامیا هم ایشون هستند

جنایی و معمایی خوان ها  لطفا نظرتون اینجا کامنت بزارید و بگید راجب کتاب چی جذب تون کرد و یا برعکس چی باعث شد کتاب دوست نداشته باشید!