یادداشت آتن
1403/10/9
4.0
برای نوشتن از این کتاب اول باید به یک سوال پاسخ داد فاشیسم چیه؟ فاشیسم (به انگلیسی: Fascism ) یک نظریهٔ سیاسی راست افراطی و گونهای نظامِ حکومتی خودکامهٔ ملیگرای افراطیه که در سالهای ۱۹۲۲ تا ۱۹۴۵ در ایتالیا و به دست بنیتو موسولینی رهبری شد و بر سهپایه حزب سیاسی واحد، نژادپرستی افراطی و دولت مقتدر و متمرکز، استوار بود. . . کتاب «گفتگو با موسولینی»، با عنوان اصلی Mussolinis Gespräche mit Emil Ludwig، مجموعۀ گفتوگوهایی است که امیل لودویگ در سال ۱۹۳۲ با بنیتو موسولینی، رهبر ایتالیای فاشیستی، انجام داده و با ترجمه روان مهدی تدینی از نشر پارسه منتشر شده. موسولینی، در کنار هیتلر، یکی از مشهورترین سیاستمداران فاشیست و یکی از نمایندگان اصلی دیکتاتوری در قرن بیستمه دربارۀ موسولینی فراوان نوشتن اما کتاب «گفتگو با موسولینی» ما رو بیواسطه با این رهبر فاشیست روبهرو میکنه و اجازه میده که مواجههای نزدیکتر با او داشته باشیم. . . موسولینی در کتاب «گفتگو با موسولینی» در گفتگو با امیل لودویگ، از زندگی خودش میگه و تحولات فکری و ایدئولوژیکش رو شرح میده و نظراتش رو دربارۀ موضوعات مختلف سیاسی بیان میکنه. تصویری از جوانب گوناگون شخصیت خودش ترسیم کرده.