یادداشت رضا یحیی پور

خودت را به خواب نزن
        من اولین بار تو مستند‌های شمقدری با عبارت انقلاب جنسی آشنا شدم. خب ایشون ۴ تا مستند ساخته با این موضوع که سر و صدای زیادی زمان خودش ایجاد کرد.
یه بار دیگه تو پاییز ۱۴۰۱، ازش شنیدم که گفت؛ ایران ما در موضوع انقلاب جنسی داره مسیری رو میره که شاید ۱۰۰ سال پیش غربی‌ها رفتند و خروجی‌ش شده اینی که داریم میبینیم و خیلی‌هاشون پشیمونند و ...

خوبی مطالعه این کتاب اینه که اخر خط این ماجرا رو از زبان یه آمریکایی میگه. البته مطالعات عمیق‌تری رو می‌طلبه ولی بعنوان یه شروع خوب بود.

خانم نویسنده‌ی مسیحی، کتاب رو اینجور معرفی کرده؛
«از دیرباز تاکنون زنان اصلی ترین مبارزان تحقق انقلاب جنسی بوده اند. برکسی پوشیده نیست که انقلاب جنسی با وعده های وسوسه انگیز آنان را در این مسیر مصمم ساخت و شیفته این شعار کرد «من مالک تن خویشم» شعاری که زنان سر دادند تا بگویند نمیخواهند خانه داری و بچه داری را اولویت نخست زندگی شان بدانند بلکه میخواهند خودشان درباره باردار شدن تصمیم بگیرند؛ کنند؛ بدون هیچ قیدوبندی با هر کسی بی آنکه سرزنش شوند هر پوششی را که دوست دارند، انتخاب که اراده میکنند رابطه جنسی برقرار کنند و البته از فرصتهای شغلی برابر با مردان بهره مند شوند. توجه برانگیز آن است که امروز با گذشت بیش از پنجاه سال زنان به تمامی خواسته هایشان رسیده اند؛ اما مطالعات نشان می دهد. نسل زنان بعد از انقلاب جنسی بسیار غم زده و ناراضی تر از نسل قبلی هستند و پس از دهه ها تحقیق و مطالعه برای غرب سخت است به این حقیقتاعتراف کند که خسارت تحقق انقلاب جنسی بسیار سنگین تر از دستاوردهای آن بوده است.»

بریده‌هایی رو تو بهخوان منتشر کردن پیشنهاد می‌کنم مطالعه‌ کنید.
 چاپ اول‌ش ۱۴۰۰ بوده ۶۵ تومن ۱۲۰ صفحه
همین