یادداشت راضیه.الف

آیا تا حال
        آیا تا حالا شده بهتون یه ویژگی بد نسبت بدن؟ مثلاً بگن: "تو دست به هر چیزی بزنی خرابش میکنی!" یا "همه چی رو میشکونی!" یا حتی "بعضی وقتا خیلی نامفهوم حرف میزنی، نمیفهمم چی میگی!"
خوب، دوست من، تو یه استعداد ویژه جادویی داری که کتابداران شرور سعی کردن اون رو ازت مخفی کنن تا نذارن درست ازش استفاده کنی!

آلکاتراز، یه پسر نوجوانه که استعداد عجیبی داره: شکستن چیزها! توی روز تولد ۱۳ سالگیش، تازه متوجه میشه که دنیایی که میشناسه، تنها بخش کوچکی از حقیقته. اون یه پسر یتیمه که تا حالا بین کلی خانواده جا به جا شده و احساس تعلق به جایی نداره. خودش رو درست نمیشناسه و انگار حتی دنیای دور و برشم نمیشناسه....

حالا چرا اسم یه زندان رو روی این پسر گذاشتن؟ راستش، این سوال درستی نیست! حقیقت اینه که اسم این پسر رو روی زندان گذاشتن! :) باید کتاب رو بخونین تا کاملاً متوجه مسئله بشین.

این کتاب اولین جلد از مجموعه «آلکاتراز در برابر کتابداران شرور» هست. یه مجموعه فانتزی-کمدی به شدت خلاقانه و دوست داشتنی از برندون سندرسون، نویسنده مجموعه مه زاد (Mistborn).

یه موردی که خیلی برام شیرین بود، شکستن دیوار چهارم توسط آلکاترازه. اون مستقیماً با ما صحبت میکنه و با طنز جذابی توضیحاتی بهمون ارائه میده، حتی کلی هم شوخی و اذیتمون میکنه! :) البته گاهی به نظرم زیادی توضیح میداد.

توجه داشته باشین که این مجموعه در اصل برای نوجوانانه و داستان خیلی پیچیده ای نداره. طرح داستان ساده و خطیه، ولی پر از خلاقیت و طنزه. توی این جلد، سطحی با شخصیت ها آشنا میشیم و احتمالاً در جلدهای بعدی توضیحات بیشتری میاد.

اول کتاب رو بخونین، بعد مجددا تصویر  یادداشت رو نگاه کنین⁦⁦^⁠_⁠^⁩