یادداشت سنیه قرائیان
1403/2/16
4.2
آیا دوست دارید در کارهایتان دست به انقلاب بهرهوری بزنید و با کار کمتر دستاورد بیشتر داشته باشید؟! کتاب ذهن متمرکز به شما سیستمی معرفی میکند برای «افزایش تمرکز و بهرهوری در کار و زندگی» این کتاب سیستم بهرهوری جامعی را با هدف کمک به بهبود تمرکز و توجه در جهت دستیابی به بهرهوری بیشتر معرفی میکند. مگر غیر از این است که زندگی شما در آخر چکیده همه آن چیزهایی است که روی آن تمرکز کردهاید؟! باید متوجه باشیم که تمرکز بر همه چیز به معنی تمرکز بر هیچ چیز است. امروزه دیگر اطلاعات نایاب نیست، اما آن چیزی که نایاب است توجه است و بدانیم که وفور اطلاعات فقر توجه میآورد. نرمافزارها و سایتهای زیادی را برای مدیریت زمان و ارتقای بازدهی و بهرهوریمان زیر و رو میکنیم؛ اما آیا بهرهوری به معنی انجام کار بیشتر است؟! این کتاب با دعوت غیرمعمول «دست نگه داشتن» از کار شروع میشود، به این معنا که بهترین راه شروع این است که دست نگهدارید. اگر مایلید هر روز را با شفافیت شروع کنید و با احساس رضایتمندی، موفقیت و انرژی زیاد به اتمام برسانید، پیشنهاد می کنم با هر سه گام کتاب همراه باشید. ۳گام کتاب: Stop, Cut, Act در گام اول، کتاب به ما میگوید دست نگه دارید و دلیل کار کردنتان را بدانید پس با سه مرحله آن همراه باشید. با گام دوم ببُرید و بدانید آنچه انجام میدهید به اندازه آن چه انجام نمیدهید مهم است و به بهرهوری شما کمک میکند. و در گام ۳ یاد میگیرید چگونه کارهای مهم را در زمان کمتری و از آن مهمتر با استرس کمتری انجام دهید پس باید عمل کنید. هر کدام از گامها سه مرحله اقدام دارد و در این مراحل مسیر موفقیت ذهن متمرکز شما را بیان میکند. مایکل هایت در این کتاب با ابزار قطبنمای آزادی به چهار قلمرو بهرهوری نگاهی میاندازد و ما را با سازوکار آن آشنا میکند. شما به وسیله قطبنمای آزادی میتوانید: شمال حقیقتان را برای به دست آوردن بهرهوری بیشتر بشناسید. هر ۹ اقدام کتاب همراه با تمرینهایی هستند که به شما کمک میکنند تا این مراحل را به کار ببندید. دفترچه تمرین همراه کتاب به شما کمک میکند تا تمرین کنید در جزئیات زندگی گم نشوید.
1403/2/17