یادداشت sohaei ✨️
1404/5/6
بیست و نهمین کتاب امسال ✨️ داستان با قتلی شروع میشه که ۵ سال پیش اتفاق افتاده و سال سینگ، دوست پسر آندی به عنوان قاتل شناخته میشه و سال هم خودکشی میکنه و جسد آندی هیچوقت پیدا نمیشه و پرونده بسته میشه حالا پیپا رو داریم که بعد از ۵ سال این پرونده رو به عنوان موضوع یکی از تحقیقات دبیرستان انتخاب میکنه و میخواد ثابت کنه سال بیگناه بوده.... روند ماجرا در کل جالبه، تحقیقاتش و اینکه به همه شک میکنی و هر سرنخی که پیدا میشه تمام شک و تردیدا سمت یکی دیگه میره، از یه جایی به بعد یا به همه شک داری یا میگی نه بابا اصلا امکان نداره فلانی باشه و این تصمیم تا آخر کتاب هزار بار تغییر میکنه. پیپا اصلا وابسته به اصول نیست و هر روشی رو برای تحقيق استفاده کرد که اینشو دوست داشتم، از باج گیری تا دزدکی وارد خونه شدن و اکانت یکی دیگه رو چک کردن و..... توی کتاب همه چی رو میبینیم از خودخواهی و تکبر، دروغ، مهربونی، اهمیت دادن، همه مدل ادم و رفتاری میبینی و قانع میشی چرا هرکسی چرا این کار رو کرد کتاب جذابی بود و آخرش رو دوست داشتم، یه جاش واقعاااااا ناراحت شدم و این اتفاق خیلی بد بود در کل دوست داشتم و اینم پایان این کتاب 🔖 بریده ای از کتاب "آدم هایی که دوستشان داری جبر ریاضی نیستند که محاسبه شوند، تفریق شوند، یا با یک ممیز بین خودت و آن ها فاصله بیندازی." پایان کتاب/نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ نمره ۳.۷۵از ۵ 🌟