یادداشت حسنیه صالحان
1403/10/23
دل کندن از این کتاب واقعا غم انگیز و دردناک بود اما در حالی ، آخرش بسیار خوشحال کننده بود 😢☺️ به نظرم تا اینجا ، این جلد بهترین جلد هری پاتر بود👌 نمی دانم ، ولی بعد از اتمام کتاب یه حس عجیبی داشتم . باورم نمیشه که انقدر سیریوس بلک رو دوست دارم . دلم برای لوپین هم تنگ میشه 🥺 امیدوارم باز هم در جلدهای دیگه حضور داشته باشه . واقعا آخر داستان دهنم باز موند 🤭 خیلی هیجان انگیز بود . این کتاب جز کتاب هایی بود که خاطره خواندنش همیشه در ذهنم خواهد بود. این کتاب رو تقریبا یه هفته قبل از امتحان ها شروع کردم و الان که انشالله فردا آخرین امتحانمو تموم می کنم ، تموم شد . توی دوران امتحان اصلا حال و حوصله نداشتم 😫 و زندگی ام به طور یکنواختی شده بود . من از یکنواخت بودن زندگی متنفرم😡 و دوست دارم زندگی ام پر از هیجان و پستی بلندی باشه . و تنها چیزی که باعث شد توی این دوران خوشحال باشم ، هری پاتر ، هرمیون ، رون ، لوپین ، سیریوس ، جرج و فرد ، دامبلدور و جام کوییدیچ بود 🥰 ممممممنوننننم از همه شخصیت های کتاب که منو غافلگیر و خوشحال کردن😜
1403/10/24
منم واقعا این جلد رو دوست داشتم!! شخصیتهاش خییییلی خوب بودن! مخصوصا سیریوس و لوپین!
حسنیه صالحان