یادداشت مهسا کرامتی

طبق چیزی که توی مقدمه کتاب اومده:
این کتاب شامل ۳ داستان از جی.دی.سلینجره که نسخه‌های محافظت‌شده‌اشون تنها در دو دانشگاه پرینستن و تگزاس برای پژوهشگران و با نظارت در دسترس بوده و پیش از این هیچ‌وقت منتشر نشده بودن.
ماجرا از این قراره که یه روز یه نفر فایل اسکن‌شده این کتاب رو توی یه سایت آپلود می‌کنه و می‌گه اونو از یه حراجی مرموز توی سایت ای‌بِی (eBay) خریده و اصالت داستاناشو تایید می‌کنه و مسئولیتش رو می‌پذیره؛ همچنین میگه مدت زیادی طول کشید تا بفهمه چنین کتابی وجود داره و مدت بیشتری تا بتونه به‌دستش بیاره.
بعد از اینکه این فایل توی سایت وات سی دی آپلود میشه ‌به‌سرعت توی اینترنت پخش میشه و در موردش صحبت میشه.
"کنت اسلاونسکی" سلینجر پژوهیه که اصالت این داستان‌هارو تصدیق کرده و گفته با نسخه‌هایی که سابقا خونده و خودش داره مطابقت داره.
همچنین گفته میشه سبک سلینجر توی این داستان‌ها به چشم میاد.
این کتاب شامل ۳ داستان به‌نام‌های "اقیانوس پر از گوی‌های بولینگ"، "پسری که روز تولدش بود" و "پائولا" است که داستان اول به‌جهت پیش‌درآمد بودن بر رمان معروف سلینجر یعنی ناتوردشت اهمیت داره ولی طبق اون چیزی که توی مقدمه گفته دو داستان دیگه خام به‌نظر میرسن و حتی شاید بشه گفت داستان نیستن.
نظر من اینه که:
اولا نمیشه از اهمیت داستان اول گذشت.
ثانیا اگه واقعا طرفدار سلینجر باشیم از دو داستان دیگه هم نخواهیم گذشت.
درسته که داستان‌ها یه مقداری گیج‌کننده به‌نظر میرسن ولی مترجم سعی داشته احتمالاتی که به‌نظرش میرسه رو بگه.
همچنین قسمت آخر کتاب یعنی "مروری بر سه داستان سلینجر" واقعا خوب و به‌جائه و می‌تونه تا حدی فضای کتاب رو براتون روشن‌تر کنه.
در نهایت اگه واقعا طرفدار سلینجرید نیازی نیست بهتون بگم که این کتاب رو هم بخونید و اگر نه، اگه خواستید یه روزی ناتوردشت رو بخوندید قبلش می‌تونید یه نگاهی به‌ داستان اول این کتاب بندازید؛ همانطوری که قبل از مطالعه کتاب «فرانی و زویی» خوبه که داستان " یک روز خوش برای موزماهی" که داستان اول کتاب "دلتنگی‌های نقاش خیابان چهل و هشتم" هست رو بخونید؛ همچنین که اگر بیشتر به دنبال‌کردن داستان اون خانواده علاقه داشتید خوبه که کتاب «بالاتر از هر بلندبالایی» رو هم مطالعه کنید.