یادداشت روشنا

1402/6/21

قسمت‌های مختلف مجله:
- پیش‌درآمد و اول دفتر
- گنجینه‌المنظومات که واقعا شعرای خوب و جالبی داشت 👌🏻
- پرونده که در هر شماره مجله، نویسندگان مختلفی از زوایای مختلف به یه موضوع نگاه می‌کنن و موضوع این بار هم به نام «چارده دو صفر» و درباره قرن جدید یا قرنی که گذشته، بود. یادداشت‌های جالبی بودن و بیشترشون رو دوست داشتم و حس خوبی داشتن.
-نیم‌خط با عنوان «گذری بر سده» که دو بخش داشت، بخش اول اتفاقات مهم هر سال از ۱۳۰۰ تا ۱۳۹۹ و بخش دوم هم ۱۰۰ آدم مهم قرن.
- تهرانشهر با دو یادداشت «تهران خودش را می‌تکاند» و «تهران زادگاه من نیست، اما...»
یادداشت تهران خودش را می‌تکاند جالب و پر از حس و حال بود، ولی یک نوع نگاه خاص به عید نوروز داشت به نوعی که انگار رسم بیخودیه که اصلاً خوشم نیومد. یادداشت «تهران زادگاه من نیست، اما...» حاوی احساسات زیبایی به مفهوم وطن این بار در مقیاس شهر بود که به نظرم خیلی دوست‌داشتنی بود.
- قسمت آخر هم درباره طنز و برای طنزنویسان و اجراکنندگان طنزه.
- در آخر هم مروری بر وضعیت سه نقطه در سالی که گذشت بود که نخوندم. 😅

باز مشکل پاسخ نویسی، دیگه کم کم دارم عقلمو از دست میدم بخاطر این، تم دارک دادن ولی اینو درستش نکردن، خداااااا🤦🏽‍♂️😂.

دست انسان هست ؟ چی دست انسان هست ؟
من اینطوری برداشت کردم ک :
این موضوع مثلا سوگوار دست ما نیست ولی کنار اومدن باش دست ماست.

تو نسخه سایت میشه ریپلای کرد ولی تو اپلیکیشن نه 🥲
آره منظورم همین بود، انسان رو جهان بیرونی خیلی تاثیر کمی داره ولی در عین حال روی جهان درونی خودش تاثیر خیلی زیادی داره و بعضی انسان‌ها هم می‌تونن تاثیر خیلی زیادی روی زندگی انسان‌های دیگه داشته باشن.

هم فهمیدم هم موافقم.

روی من تاثیر بزارین برم کتاب بخونم، نمیدونم چرا دیگ نمیخام کتاب بخونم 🤦🏽‍♂️

👌🏻
به نظرم به کتاب نخوندن ادامه بدید، واکنش طبیعی به تموم شدن کنکوره 😂 یه روزی یهویی می‌بینین خیلی دلتون تنگ شده و دوباره شروع می‌کنین
ولی اگه خواستین کتابی بخونین که دوباره لذت کتاب خوندن بهتون بده، جنایت و مکافات عالیه

که اینطور 😂😂
باشه میخونم