یادداشت "liar"

"liar"

"liar"

من این کتاب رو برای این خوندم تا ببینم enemies to lovers  چگونه است و راستش اصلا متقاعد نشدم
اصلا دشمنی ای در کار نبود که بخواد به عشقی حتی تبدیل شود
داستان درباره یه دختره است که بدون دلیلی قاطع می‌خواهد قدرت پادشاه را که اتفاقا بد هم عمل نمیکند از او تصاحب کند و به دنبال این انگیزه میخواد پادشاه را عاشق خود کند تا او را بکشد
و در آخر خودش عاشق شاه میشه و همین دیگه نه فراز و فرود آنچنانی ای داره که هیجانی بیافرینه نه صحنات جالب همه چیز خیلی معمولیه طرف بیخودی از پادشاه متنفره و "دشمنشه" خیلی بیخودی میخواد بکشتنش نمیدونم واقعا حرف دیگه ای درباره اش ندارم همین بود همش هیچ چیز بیشتری نداشت فقط خیلی بی منطق بود چرا اصلا باید بکشتش اتفاقا به نکشتنش سود بیشتری می‌برد و اصلا چرا عاشقش شد بعد اصلا چجوری ممکنه که یه همچین آدمی اینچنین با خودش صادق باشه که بگه وای حرفامو واقعی گفتم وای دستاش وای نمیتونه لمسم کنه ای وای
بعد ادعا های بیخودی هم داشت خودشو رو دسیسه چین میخوند در حالی که نهایت دسیسه ای که ما ازش دیدم دزدیدن یه مهر نا قابل به کمک هزار نفر و یک منو نیم پول بود
نمیدونم چون ژانرش فانتزیه میتونم بابت اینکه بقیه چیز ها در "دنیاشون" خیلی غیر منطقی و بی اساس بود ببخشمش یا نه ولی  باید خیلی بیشتر درباره دنیای تازه ای که ساخته بود قانعمون می‌کرد نویسنده
درباره اینکه شخصیت ها شخصیت نداشتن هم حرفی نزدم الان میزنم.