یادداشت paria

paria

paria

1403/10/30

خب،من این کتابو چند ساعت پیش تموم کردم.
اولا باید بگم که خیلی خیلی لطیف بود و کاپل به شدت کیوتی داشت! واقعا زیاد! و تو اون دسته ای بودن که من هی میگفتم یالا ابراز علاقه کنید بدویید! و این دسته از دسته ای که برا صحنه های عاشقانه شون غش و ضعف میکنم جداس.چون دسته ی دوم دیگه به هم رسیدن ولی دسته ی اول هنوز به هم نرسیدن و من هی منتظرم عشق شون رو به هم ابراز کنن ^-^
ولی نکته اینه که غش و ضعف برا صحنه های کیوت و عاشقانه در هر دو دسته هست..خیلی پیچیده شد به نظرم :| خبببب...
جدا از اینا داستان قشنگی بود..لطیف بود و باعث شد دلم بخواد عشق زندگیم نویسنده باشهههه! خیلی کیوت بوددددددن! واقعا خیلی نکته ی مهمیه که طرف کتابخون باشه و نویسنده هم باشه چون که این جوری کلی سرگرمی باحال به وجود میاددد(اینجا محل ریویو نویسی برا کتابه یا گفتن لیست خصوصیات نیمه ی گمشده؟(خنده))
و من که عاشقش شدم و درسته که پر از هیجان و اینا نبود،ولی ارامش خاصی که داش عالی بود،حرفایی که میزدن هم همین قدر کیوت و عالی بود و کلا...عالی بود دیگه( متاسفانه همون موقعی که تموم شد نتونستم اینجا احساساتم رو خالی کنم و برا همین انقد ریویوم الان این جوری شده..خداروشکر اون موقع که تموم شد تو خود کتاب احساساتم رو خالی کردم(خنده))
همین دیگه...من دوسش داشتم و کاری که ازش میخواستم رو برام انجام داد(میخواستم حالم رو خوب و استرسم رو کم کنه وقتی شروعش کردم و خب درسته که به مرور زمان استرسه از بین رفت و حالم خوب شد ولی این کتاب همون موقع که شروعش کردم استارت خوب کردن حالم رو زد و من ممنونشم)
خلاصه همین دیگه...دوسش داشتممم و عاشق ژانی و گاس ام :)
رفتن تو قلبم..بوممم خوش اومدید به قلب شلوغ پلوغ من :)