یادداشت مهدی محمدی

برا پسرا و سینگلا نیست؛ من این کتابو به دختران سرزمینم و تمام کسانی ک تو رابطن پیشنهاد میکنم

میشه بفرمایید با چه منطقی نتیجه گیری کردین که برای پسرا نیست؟

کتاب خیلی احساسی نوشته شده، برای ما درکش مشکله

😁

میخوای نظر بنویسی یکم فکر کن پسر جان، دخترا با خودشون تو رابطه نیستن که، طرف مقابل (اگه بی بند و باری‌های دنیای مدرنیته رو درنظر نگیریم)  پسر یه خانواده دیگه است که ،اتفاقا این کتاب به داشتن شعور در رابطه کمک می‌کنه.
از طرفی رابطه باید دو طرفه باشه.
برا پسرا و سینگلا نیست!!!!!
バカ .......

حرف شما درسته ولی من پسرارو بهتر از شما میشناسم و اونایی ک من میشناسم کتابو نصفه ول میکنن

آدری؛

من با این نظر به شدت مخالفم چون همه شبیه هم نیستن و به به نظرم اصلا کتاب دخترونه پسرونه نداره که دسته بندی بشه
شاید شما از جلد کتاب اینو دریافت کردی و اینکه سینگلا ؟!
من متوجه نمیشم
این کتاب برای پیدا کردن و هدایت کردن درست احساسات ماست و داره به ما چیزی رو یاد می‌ده که توی انسان ها یکیه (بیشتریاش) و اصلا دخترونه پسرونه نداره

مهدی محمدی

مهدی محمدی

خیر من هرگز یک کتابو از رو جلدش قضاوت نمیکنم😂
منظورم از اینکه برا سینگلا نیست این بود که این کتاب بیشتر مشکلاتی رو حل میکنه که به رابطه مربوط میشه و به مشکلات شخصی تر مثل کمال گرایی و عدم اعتماد ب نفس و... نمی‌پردازه و همونطور ک قبلا هم گفتم کتاب خیلی احساسیه واقعا مردها  بیشتر تفکراتی ک تو این کتاب هست رو ندارن

خداروشکر خوشحال شدم حداقل که اینطور نیست😅
خب اره تفکرات فرق میکنه اما اینکه بیشتر برای رابطه س رو من بازم قبول ندارم
@mahdi2005

آدری؛

و درمورد شناخت آدم ها وقتی ما این کتابو هارو انتخاب میکنیم که خودمونو بشناسیم که خودمونو اصلاح کنیم و چیزی یاد بگیریم به نظرم نمیشه ادعا کرد که کسی رو به طور کامل می‌شناسیم(البته آدم. های اطراف فرق داره ولی این شناخت شامل همه جامعه نمیشه)