یادداشت مَریَم

ربکا کتابی بود که سالها برای خوندنش صبر کردم و همه ی این سال ها در ذهنم یک رمان آروم و قشنگ و عاشقانست که خوندنش باعث میشه توی اعماق دلت حس کوچیکی‌ باشه که بخوای جای شخصیت قرار بگیری و همچنین تصورم بر این بود که زندگی عاشقانه ی ربکا توصیف میشه
اما...امان از "ربکا"
شوک بزرگی که در اواسط کتاب بهم وارد شد و اصلا قابل تصور نبود
واقعا واقعا از تصورات توی ذهنم هیجان انگیز تر و جالب تر بود
همه چیز در حالت عادی در حال پیش روی بود تا این که نویسنده یکی یکی اتفاقات هولناک رو وارد داستان کرد
از خانوم "دانورس" که از لحظه ی‌ ورودش به داستان انرژی های منفیش حس میشد و توی ذهنم شبیه به کارکتر های انیمیشن خانواده ی آدامز تصورش میکردم
از "بن" که خیلی شخصیت بی حاشیه و کمی داشت اما لحظه ی شهادتش به نظرم خیلی نفس گیر بود
و "خانوم دووینیتر" که کم رو بودن و شجاع نبودنش در اوایل کتاب واقعا آزاد دهنده بود
و "فرانک" که به نظرم محبوب ترین شخصیت داستان می‌تونه باشه
موقع خوندنش خیلی بهم خوش گذشت🌱

"نظر شخصیم" اینه که فیلم ربکای ۲۰۲۰ خیلی ضعیف بود و خیلی جاها شبیه به کتاب نبود و خیلی جزییات مهم و قشنگی رو حذف کرده بود.
پایان.

جمعه-مرداد ماه ۱۴۰۴

چقدر با این یادداشت موافقم.
منم معتقدم فیلم ۲۰۲۰ افتضاح بود. حتی اگه فرض بگیریم اقتباس نبوده و یه داستان نو داشته، باز هم فیلم سطح بالایی نبود.
پیشنهاد می‌کنم ربکایی که آلفرد هیچکاک ساخته رو ببینید. اون بسیار سطح‌بالاتره و خیلی بیشتر به کتاب پایبند مونده.

دقیقا🤝🏼
بله حتما فیلم آلفرد هیچکاک رو توی لیست قرار میدم برای دیدن👌🏻
یک مقدار رنگی رنگی بودن ربکای ۲۰۲۰ وسوسم کرد که اول اون رو ببینم و خب به قول شما فیلم سطح بالایی نبود😂💔