یادداشت سیده زینب موسوی
1402/7/20
در واقع ۳/۷۵ خب الان دارم مروری که نوشته بودم رو ویرایش میکنم :)))) حالا که دوباره به اول تا آخر داستان فکر کردم احساس کردم بیشتر دوستش دارم :) هنوزم به نظرم خیلی داستان بدون پیچیدگی و سرراستی داره ولی خب واقعا مدلش مدل قصهگوییه دیگه :) مدل قصهگوییهای یکی از شخصیتهای مهم کتابای سندرسون که اسمش رو نمیگم چون خودم وقتی فهمیدم راوی اونه خیلی ذوق کردم :) یعنی در واقع اگر از اول با همین دید بهش نگاه کنیم کتاب بدی نیست و صحنههای جالب و نکات نمکیش کم نیستن :) البته خب اولاش خیلی خندهدارتر بود به مرور نکات بانمکش کمتر شد. یه نکتهٔ مهم البته اینه که به نظرم این کتاب اصلا به تنهایی قابل فهمیدن نیست، حداقل نه همهٔ نکتههاش... و برای اینکه درست درک بشه باید آدم این کتابا رو خونده باشه: سری دوم مهزاد الانتریس جلدهای آخر مجموعه استورملایت و پیکارگسل یعنی بدون اینکه با یه سری مطالب و شخصیتها از قبل آشنا باشی خیلی از نکات بانمک و یا محتوایی این داستان رو نمیتونی بفهمی!
1402/8/17
میشه یه توضیحی بدید که سطح زبانتون در چه حد که کتابای زبان اصلیو اینقدر راحت میخونید منم علاقه دارم به این حرکت ولی یه فوبیای عجیبی دارم برا شروع کردنش راهنمایی کنید ممنون
1402/8/18
خیلی ممنون لطف کردید میخواستم از دون شروع کنم ولی فکر کنم داستان ضد مذهبش اذیت کنه و زده بشم ازش ... @szm_books
1402/8/18
من خودم به شخصه اصلا دون رو دوست نداشتم و نصفه رهاش کردم... کلا هم همونطور که گفتم خوبه از کتابی شروع کنید که داستانش رو میدونید، یعنی طوری نباشه که دلتون بخواد سریع پیش برید و بعد ببینید با انگلیسی خوندن خیلی کند پیش میرید و بذاریدش کنار. @Ali.hasanzadeh
1402/8/19
اگه با الکترونیکی خوندن مشکلی ندارید، اینطوری خیلی راحتتره، با نرمافزار Moon+ اگه بخونید (از بازار میتونید دانلودش کنید) خیلی راحت روی هر کلمه نگه دارید میتونید تو دیکشنری بازش کنید.
سیده زینب موسوی
1402/8/17